Cilësitë e ndryshme të Stainless Steel

Richina është e specializuar në të gjitha llojet e mjeteve Çelik kopsht, por shumë konsumatorë mund të konsiderojë se çfarë lloji të çelik inox janë përdorur për këto mjetet e kopshtit, Cilat janë cilësitë e ndryshme të çelik inox?

3b44e3bcb3cd053b5f39970dff

 

Jo të gjithë çelik inox është të njëjtën cilësi dhe përbërjen. Sa më shumë nikel dhe krom në aliazh çeliku bazë, aq më e vështirë dhe më të qëndrueshme se është. Si pasojë, ajo është më e shtrenjtë në makinë dhe polonisht. flatware Stainless steel është bërë nga një nga disa lidhjeve të ndryshme. E lidhjeve më të përdorura janë 304, 410, 420 dhe 430.

Përveç çeliku, aliazh 304 përmban qëndrueshmëri e 18% krom dhe famë butë e 8% nikel. Kjo përzierje e pasur e kromit dhe nikelit siguron ndryshk maksimale dhe mbrojtje korrozioni. 18/8 inox është konsideruar më shumë dhe është gjetur në të mirën flatware çelik inox. Në Evropë, një përbërje 18/10 është përdorur, e cila është e barabartë me SHBA standarde 18/8.

The aliazh 430 përmban 18% kromit dhe asnjë nikel. Ofrimi i një qasje ekonomike, 18/0 çelik ka pamjen mbresëlënëse dhe të ndjehen të 18% krom, si dhe një të qëndrueshme, polish fund të lartë. Ajo siguron rezistencë të shkëlqyer ndaj ndryshkut dhe korrozionit. 18/0 çelik mban deri relativisht mirë për përdorim të rënda komerciale por nuk japin famë të qëndrueshme e 18/8.

410 aliazh çelik përmban 13% krom dhe nuk nikel. 13/0 çelik ofron bukuri me një çmim modest, por gjithashtu është më pak rezistent ndaj korrozionit dhe rusting. Ajo është e përshtatshme, kur çmimi është konsideratë të lartë.

Mjetet tona Kopshti, duke përfshirë mjetet e kopshtit gërmimi i madh apo Garden dorë e vogël Tools, janë bërë prej 420 aliazh,

Kjo të lartë të karbonit, 13% materiale krom përshtatshme në mënyrë ideale për falsifikim teh dhe rezulton në një avantazh të mprehtë prerjes.


Ora Post: Aug-16-2018

WhatsApp Online Chat !