• IMG_0653

Врз основа на повеќе од 20 години искуство, Richina е специјализирана за сите видови на алатки, особено градинарски алат, земјоделски алатки, и снег алатки. Ние сме една од најпознатите професионални компании во оваа индустрија во Кина.
Како професионален производителот, ние си имаме свој дизајн и развој објекти. OEM / ODM цел е добредојдена.
За да се обезбеди висок и постојан квалитет на производите за нашите клиенти, ние спроведување на системот за квалитет ISO9001 и ISO2859 за контрола на квалитетот со нашите професионални КК тим.
Нашите производи се доставени до клиентите во целиот свет, како што се САД, Канада, Европа, Јужна Америка и Африка.


WhatsApp Online Chat !