Telescoping Salju sekop pikeun Car

Pondok Description:

Basic Info Model No.: H250 Head Material: Plastic Specification: Medium Application: Garden Shovel, Snow Shovel, Farming Shovel Handle Material: Steel Shape: Square Shovel Function: Multifunctional Attachment: Attachment Customized: Customized Color: Other Folded: Folded Head Size: 250*285mm Extension Length: 800mm Collapse Length: 660mm Additional Info Packaging: 12pcs/ctn Productivity: 300000pcs per month Brand: RHE Transportation: Ocean,Air Place of Origin: China Supply Ability: 1...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Info dasar

    Model No .:  H250

    Sirah Bahan:  Plastik

    Spésifikasi:  sedeng

    Aplikasi:  Taman sekop, Salju sekop, pertanian sekop

    Nanganan Bahan:  waja

    Wangun:  Square sekop

    Fungsi:  Multifunctional

    Kantétan:  kantétan

    Ngaropéa:  ngaropéa

    Warna:  lianna

    Narilep:  narilep

    Ukuran sirah:  250 * 285mm

    Extension Panjang:  800mm

    Runtuhna Panjang:  660mm

    Info tambahan

    Bungkusan:  12pcs / ctn

    Produktivitas:  300000pcs per bulan

    Brand:  RHE

    Transportasi:  Samudra, Air

    Tempat Asal:  Cina

    Suplai Kamampuhan:  100000pcs per bulan

    Kode HS:  87168000

    Port:  Ningbo, Shanghai

    Panjelasan Produk


    Dilegaan Salju sekop pikeun mobil

    Merenah tur kompak sekop salju bisa disimpen gampang di batang mobil anjeun, anu beurat lampu, sekop sturdy boga cecekelan telescoping sarta gampang nyaman Pakem cecekelan

    Kémping darurat Car Salju sekop

    Sampurna ngagunakeun pikeun emergencies, di imah, di jalan, kémping jeung leuwih

    Palastik dilegaan sekop salju

    Dijieun tina plastik jeung aluminium

    Telescoping cecekelan mobil salju sekop

    Extension panjangna 800mm, panjangna runtuhna 660mm

    PP ukuranana sabeulah, 250 * 285mm

    Telescoping 2 lembar anodized aluminium cecekelan oval

    Agul jeung nanganan disambung ku snap-konci

     

    Palastik Car Salju sekopTelescopic Salju sekop


     

     

    Naha milih kami?

    pabrik 1.Experieced:

    • Paling pagawe kami anu ku leuwih ti 10 taun pangalaman berpungsi.
    • Simkuring gaduh mesin tinggi-tech otomatis nyieun produksi leuwih efisien.
    • Simkuring gaduh tim kadali kualitas kuat mariksa sarta kualitas produksi test unggal poe.
    • Simkuring gaduh tim layanan sanggeus kuat nyadiakeun ladenan profésional ka anjeun.

    2 . harga kalapa

    • Kami salawasna nyobian pikeun mantuan konsumén urang nyimpen duit dina sakabéh cara kami salawasna kawas gawé bareng customer segi panjang, sangkan nyadiakeun harga pangalusna pikeun nasabah kami sarta kami daék keur manggihkeun solusi ngahemat duit nasabah urang.

    3 . Kontrol quanlity Professinal

    • Pabrik kudu professinal nguji lab jeung kontrol kualitas peope, bisa mastikeun produk minuhan sarat customer urang

    4.OEM na ODM katampa

    • Simkuring gaduh professinal R & Tim D dedicated dina ngarancang jeung ngamekarkeun produk anyar, bisa ngaropea proudcts Anjeun accoring kana sarat Anjeun atawa mantuan Anjeun mendesain produk Artikel unik anjeun nyieun produk Anjeun differetiate ka batur di pasar.

    5. pangiriman Fast sarta harga pengiriman barang kalapa

    • Urang kudu gawé babarengan istilah panjang kalayan sababaraha forwarders badag kawas DHL, UPS, sangkan bisa manggihan solusi hadé pikeun mantuan Anjeun simpen ongkos pengiriman barang sarta dina waktu kiriman

    6. jasa saatos Strong

    • jualan kami sarta sanggeus urang jasa sagala nyaho teh produk kacida alusna, aranjeunna tiasa masihan anjeun eupan balik gancang pisan sarta nyadiakeun Anjeun sareng layanan professinal, ogé, urang kudu urutan ketat p

    Kumaha mesen

     

    Pilari idéal Compact Collapsible Salju sekop pikeun Otomatis Produsén & supplier? Simkuring boga Pilihan lega di harga hébat pikeun mantuan anjeun meunang kreatif. Sagala Telescoping Car Salju sekop anu kualitas dijamin. Kami Cina Asal Factory of dilegaan Salju sekop kalawan Telescoping nanganan. Upami Anjeun gaduh patarosan wae, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.


  • saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !