Telescopic cecekelan Salju sekop

Pondok Description:

Basic Info Model No.: HT458 Head Material: Plastic Specification: Medium Application: Garden Shovel, Snow Shovel, Farming Shovel Handle Material: Steel Shape: Square Shovel Function: Multifunctional Attachment: Attachment Customized: Customized Color: Other Folded: Folded Head Size: 458*344mm Collapse Length: 1160*1560mm Additional Info Packaging: 12pcs/ctn Productivity: 3000000pcs per month Brand: RHE Tra...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Info dasar

    Model No .:  HT458

    Sirah Bahan:  Plastik

    Spésifikasi:  sedeng

    Aplikasi:  Taman sekop, Salju sekop, pertanian sekop

    Nanganan Bahan:  waja

    Wangun:  Square sekop

    Fungsi:  Multifunctional

    Kantétan:  kantétan

    Ngaropéa:  ngaropéa

    Warna:  lianna

    Narilep:  narilep

    Ukuran sirah:  458 * 344mm

    Runtuhna Panjang:  1160 * 1560mm

    Info tambahan

    Bungkusan:  12pcs / ctn

    Produktivitas:  3000000pcs per bulan

    Brand:  RHE

    Transportasi:  Samudra, Land, Air

    Tempat Asal:  Cina

    Suplai Kamampuhan:  300000pcs per bulan

    Kode HS:  87168000

    Port:  Ningbo, Shanghai

    Panjelasan Produk

    Telescopic cecekelan Salju sekop geus dipikawanoh pikeun kualitas, durability na lightweight. The Telescopic Salju sekop kalawan aluminium adjustable nanganan ci tur manjangan formulir 116-156cm, Salawasna katuhu aya nalika Anjeun butuh eta. ieu salju sekop ku sabeulah badag can jelas salju epektip tur éféktif. ieu Telescopic Salju sekop kalawan struktur lightweight ngajadikeun eta dibabawa tur perjalanan-friendly. Ngidinan Anjeun pikeun ngaluyukeun jangkungna na pikeun ningkatkeun genah. ieu Telescopic Salju sekop oge ku Pakem nyaman nu idéal pikeun penanganan hadé.


    Palastik Salju Push sekop kalawan adjustable Aluminium nanganan

    runtuhna panjangna 1160-1560mm

    Salju sekop kalawan PP blad, kalawan ujung motong aluminium, ukuranana agul 458 * 344mm

    salju Pusher kalawan nyaman bentuk-D Pakem

    Snap-konci disambungkeun pikeun blead salju sekop sarta aluminium cecekelan

    Gelombang tulang rusuk design reinforces kakuatan sabeulah

    Salju sekop kalawan cecekelan adjustable

    Naha milih kami?

    pabrik 1.Experieced:

    • Paling pagawe kami anu ku leuwih ti 10 taun pangalaman berpungsi.
    • Simkuring gaduh mesin tinggi-tech otomatis nyieun produksi leuwih efisien.
    • Simkuring gaduh tim kadali kualitas kuat mariksa sarta kualitas produksi test unggal poe.
    • Simkuring gaduh tim layanan sanggeus kuat nyadiakeun ladenan profésional ka anjeun.

    2 . harga kalapa

    • Kami salawasna nyobian pikeun mantuan konsumén urang nyimpen duit dina sakabéh cara kami salawasna kawas gawé bareng customer segi panjang, sangkan nyadiakeun harga pangalusna pikeun nasabah kami sarta kami daék keur manggihkeun solusi ngahemat duit nasabah urang.

    3 . Kontrol quanlity Professinal

    • Pabrik kudu professinal nguji lab jeung kontrol kualitas peope, bisa mastikeun produk minuhan sarat customer urang

    4.OEM na ODM katampa

    • Simkuring gaduh professinal R & Tim D dedicated dina ngarancang jeung ngamekarkeun produk anyar, bisa ngaropea proudcts Anjeun accoring kana sarat Anjeun atawa mantuan Anjeun mendesain produk Artikel unik anjeun nyieun produk Anjeun differetiate ka batur di pasar.

    5. pangiriman Fast sarta harga pengiriman barang kalapa

    • Urang kudu gawé babarengan istilah panjang kalayan sababaraha forwarders badag kawas DHL, UPS, sangkan bisa manggihan solusi hadé pikeun mantuan Anjeun simpen ongkos pengiriman barang sarta dina waktu kiriman

    6. jasa saatos Strong

    • jualan kami sarta sanggeus urang jasa sagala nyaho teh produk kacida alusna, aranjeunna tiasa masihan anjeun eupan balik gancang pisan sarta nyadiakeun Anjeun sareng layanan professinal, ogé, urang kudu urutan ketat p

    Kumaha mesen

    Pilari idéal Salju sekop kalawan Aluminium cecekelan Produsén & supplier? Simkuring boga Pilihan lega di harga hébat pikeun mantuan anjeun meunang kreatif. Sagala Telescopic Salju sekop anu kualitas dijamin. Kami Cina Asal Factory of Telescopic salju Pusher . Upami Anjeun gaduh patarosan wae, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.


  • saméméhna:
  • Hareup:

  • 

    sletter anyar

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    kontak kami

    • +86 311 86956206
    • 351 Youyi bei Street, Shijiazhuang Cina, 050051.
    • jasonz@richina-corp.com
    • sns04
    • sns05
    • sns01
    • sns02
    • sns03