Steel Steel Taman padang rumput hejo Edging péso

Pondok Description:

Basic Info Model No.: CV-027 Head Material: Stainless Steel Specification: Medium Application: Garden Shovel, Farming Shovel Handle Material: Wood Shape: Sharp Spade Function: Multifunctional Folded: Unfolded Attachment: Attachment Customized: Customized Color: Other Overall Length: 100cm Handle: Ash Wood Handle Additional Info Packaging: 5pcs/bag Productivity: 100000pcs per month Brand: Richina Transporta...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Info dasar

    Model No .:  CV-027

    Sirah Bahan:  steel Steel

    Spésifikasi:  sedeng

    Aplikasi:  Taman sekop, pertanian sekop

    Nanganan Bahan:  Kai

    Wangun:  seukeut Spade

    Fungsi:  Multifunctional

    Narilep:  Unfolded

    Kantétan:  kantétan

    Ngaropéa:  ngaropéa

    Warna:  lianna

    Gemblengna Panjang:  100cm

    Nanganan:  nanganan Ash Kai

    Info tambahan

    Bungkusan:  5pcs / kantong

    Produktivitas:  100000pcs per bulan

    Brand:  Richina

    Transportasi:  Samudra, Air

    Tempat Asal:  Cina

    Suplai Kamampuhan:  100000pcs per bulan

    Sertipikat:  FSC

    Kode HS:  8201100010

    Port:  Shenzhen

    Panjelasan Produk

    Steel Steel Taman Cultivator Pakakas, gaya Cultivator Pakakas Tradisional, kaasup steel Daun rake,Walanda pacul , rkae taneuh, edging péso

    Steel Steel Edging péso

    Eunteung digosok sirah stainless steel pikeun lalawanan keyeng tur adhesion taneuh minimal

    Taman Eding péso kalayan Hardwood cecekelan pikeun durability gede


    Kalawan pangalaman leuwih 20 taun ', urang nu husus dina sagala jinis parabot, utamana taman Pakakas , spades digging steel sarta forks. jeung produk urang nu utamana diékspor ka Éropa, AS, Kanada. éta poleasure urang pikeun nyadiakeun customer kami kalayan produk kualitas luhur, harga nguntungkeun sarta jasa considerate.

    padang rumput hejo edger

    Cultivators

    Naha milih kami?

    pabrik 1.Experieced:

    • Paling pagawe kami anu ku leuwih ti 10 taun pangalaman berpungsi.
    • Simkuring gaduh mesin tinggi-tech otomatis nyieun produksi leuwih efisien.
    • Simkuring gaduh tim kadali kualitas kuat mariksa sarta kualitas produksi test unggal poe.
    • Simkuring gaduh tim layanan sanggeus kuat nyadiakeun ladenan profésional ka anjeun.

    2 . harga kalapa

    • Kami salawasna nyobian pikeun mantuan konsumén urang nyimpen duit dina sakabéh cara kami salawasna kawas gawé bareng customer segi panjang, sangkan nyadiakeun harga pangalusna pikeun nasabah kami sarta kami daék keur manggihkeun solusi ngahemat duit nasabah urang.

    3 . Kontrol quanlity Professinal

    • Pabrik kudu professinal nguji lab jeung kontrol kualitas peope, bisa mastikeun produk minuhan sarat customer urang

    4.OEM na ODM katampa

    • Simkuring gaduh professinal R & Tim D dedicated dina ngarancang jeung ngamekarkeun produk anyar, bisa ngaropea proudcts Anjeun accoring kana sarat Anjeun atawa mantuan Anjeun mendesain produk Artikel unik anjeun nyieun produk Anjeun differetiate ka batur di pasar.

    5. pangiriman Fast sarta harga pengiriman barang kalapa

    • Urang kudu gawé babarengan istilah panjang kalayan sababaraha forwarders badag kawas DHL, UPS, sangkan bisa manggihan solusi hadé pikeun mantuan Anjeun simpen ongkos pengiriman barang sarta dina waktu kiriman

    6. jasa saatos Strong

    • jualan kami sarta sanggeus jasa jalma kabeh nyaho produk kacida alusna, aranjeunna tiasa masihan anjeun eupan balik gancang pisan sarta nyadiakeun Anjeun sareng layanan professinal.

    Kumaha mesen

    Pilari idéal steel Tradisional Edging péso Produsén & supplier? Simkuring boga Pilihan lega di harga hébat pikeun mantuan anjeun meunang kreatif. Kabéh padang rumput hejo nu Edging péso anu kualitas dijamin. Kami Cina Asal Factory of Satengah Moon Taman padang rumput hejo Edger. Upami Anjeun gaduh patarosan wae, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.


  • saméméhna:
  • Hareup:

  • 

    sletter anyar

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    kontak kami

    • +86 311 86956206
    • 351 Youyi bei Street, Shijiazhuang Cina, 050051.
    • jasonz@richina-corp.com
    • sns04
    • sns05
    • sns01
    • sns02
    • sns03