Steel Taman Cultivator Pakakas

Pondok Description:

Basic Info Model No.: CV-025 Head Material: Stainless Steel Specification: Medium Application: Garden Shovel, Farming Shovel Handle Material: Wood Shape: Sharp Spade Function: Multifunctional Folded: Unfolded Attachment: Attachment Customized: Customized Color: Other Overall Length: 100cm Handle: Ash Wood Handle Additional Info Packaging: 5pcs/bag Productivity: 100000pcs per month Brand: Richina Transportation: Ocean,Air Place of Origin: China Supply Ability: 100000pcs per month Cert...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Info dasar

    Model No .:  CV-025

    Sirah Bahan:  steel Steel

    Spésifikasi:  sedeng

    Aplikasi:  Taman sekop, pertanian sekop

    Nanganan Bahan:  Kai

    Wangun:  seukeut Spade

    Fungsi:  Multifunctional

    Narilep:  Unfolded

    Kantétan:  kantétan

    Ngaropéa:  ngaropéa

    Warna:  lianna

    Gemblengna Panjang:  100cm

    Nanganan:  nanganan Ash Kai

    Info tambahan

    Bungkusan:  5pcs / kantong

    Produktivitas:  100000pcs per bulan

    Brand:  Richina

    Transportasi:  Samudra, Air

    Tempat Asal:  Cina

    Suplai Kamampuhan:  100000pcs per bulan

    Sertipikat:  FSC

    Kode HS:  8201100010

    Port:  Shenzhen

    Panjelasan Produk

    Steel Taman Cultivator parabot anu dirancang jeung warisan luar biasa tur kualitas rentang ieu parabot taman cultivator steel ngagambarkeun kolaborasi unik boh sajarah jeung kaunggulan. Dipercaya ku para pekebun pikeun generasi countless, The handles lebu beautifully crafted anu tougher tur leuwih sustainable ti kai tropis, hasilna vibrations kirang ti orat atawa logam. Handles panjang dina digging / parabot cultivating meungkeut dina cara tradisional kana unik, sockets lipped tambahan-lila ku sababaraha rivets for geus putus punjul. Tambahkeun ka ieu, eunteung-digosok stainless steel huluna jeung anjeun boga stylist na rentang alat kacida hanca diwangun pikeun panungtungan.

    Steel Steel Taman Cultivator Pakakas, gaya Cultivator Pakakas Tradisional, kaasup steel Daun rake,Walanda pacul , rkae taneuh, edging péso

    Eunteung digosok sirah stainless steel pikeun lalawanan keyeng tur adhesion taneuh minimal

    Hardwood cecekelan pikeun durability gede


     

    Kalawan pangalaman leuwih 20 taun ', urang nu husus dina sagala jinis parabot, utamana taman Pakakas , spades digging steel sarta forks. jeung produk urang nu utamana diékspor ka Éropa, AS, Kanada. éta poleasure urang pikeun nyadiakeun customer kami kalayan produk kualitas luhur, harga nguntungkeun sarta jasa considerate.


    Cultivatorscultivator steel

    Naha milih kami?

    pabrik 1.Experieced:

    • Paling pagawe kami anu ku leuwih ti 10 taun pangalaman berpungsi.
    • Simkuring gaduh mesin tinggi-tech otomatis nyieun produksi leuwih efisien.
    • Simkuring gaduh tim kadali kualitas kuat mariksa sarta kualitas produksi test unggal poe.
    • Simkuring gaduh tim layanan sanggeus kuat nyadiakeun ladenan profésional ka anjeun.

    2 . harga kalapa

    • Kami salawasna nyobian pikeun mantuan konsumén urang nyimpen duit dina sakabéh cara kami salawasna kawas gawé bareng customer segi panjang, sangkan nyadiakeun harga pangalusna pikeun nasabah kami sarta kami daék keur manggihkeun solusi ngahemat duit nasabah urang.

    3 . Kontrol quanlity Professinal

    • Pabrik kudu professinal nguji lab jeung kontrol kualitas peope, bisa mastikeun produk minuhan sarat customer urang

    4.OEM na ODM katampa

    • Simkuring gaduh professinal R & Tim D dedicated dina ngarancang jeung ngamekarkeun produk anyar, bisa ngaropea proudcts Anjeun accoring kana sarat Anjeun atawa mantuan Anjeun mendesain produk Artikel unik anjeun nyieun produk Anjeun differetiate ka batur di pasar.

    5. pangiriman Fast sarta harga pengiriman barang kalapa

    • Urang kudu gawé babarengan istilah panjang kalayan sababaraha forwarders badag kawas DHL, UPS, sangkan bisa manggihan solusi hadé pikeun mantuan Anjeun simpen ongkos pengiriman barang sarta dina waktu kiriman

    6. jasa saatos Strong

    • jualan kami sarta sanggeus jasa jalma kabeh nyaho produk kacida alusna, aranjeunna tiasa masihan anjeun eupan balik gancang pisan sarta nyadiakeun Anjeun sareng layanan professinal.

     

    Kumaha mesen

    Pilari idéal Taman Cultivator Reviews Manufacturer & supplier ? We have a wide selection at great prices to help you get creative. All the Garden Cultivator Hand Tools are quality guaranteed. We are China Origin Factory of Stainless taman Pakakas. Upami Anjeun gaduh patarosan wae, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.


  • saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !