Salah sahiji Popular Salju Shovels rekomendasi ti Richina

Beurat-Kawajiban Rolling 26 inci Salju Pusher kalawan 6 inci-roda jeung nanganan adjustable

c7a5f730a828fb9f17a1c87c36 (2)

The  Rolling Salju Pusher  geus direkayasa sangkan  ngaleupaskeun salju  gancang sarta gampang on deui anjeun sarta taktak. Kalawan desain ieu anjeun don`t kudu salempang ngeunaan galur ti bending, ngalungkeun sarta ngadorong sabab gerak rolling sarta desain sekop nu eliminates nu nyeri nu hadir kalawan shoveling. Kabéh nu diperlukeun téh maju basajan ngadorong sarta pivoting gerakan.

0155e78ac54e77f2fa04da1e0d

Kalawan ujung rarancang jeung logam scraper kerung anak, eta can jelas salju gampang dina hiji lolos. sekop kana ukuran 26 inci lega ku 13 inci jangkung jadi eta can jelas jalur lega rusuh pikeun leumpang, atawa mupus driveway hiji leuwih gancang ti ku sekop tradisional, sahingga bisa ngarasakeun kagiatan usum deui atanapi méakkeun leuwih waktos ngarasakeun kahaneutan jero rohangan.

fdfe4bccff6c19c669861ece52

Cecekelan adjustable bisa diatur pikeun jangkungna sakabéh mimitian ti 47 nepi ka 51 inci sahingga anjeun milih setelan pikeun nampung pangalusna diri. Tambih Deui, cecekelan anu padded pikeun kahaneutan tambahan sarta kanyamanan leungeun. Sajaba ti, di gampang rolling sarta maké gerak muter nyaéta kahadean tina beurat-tugas roda polipropilén 6 inci. Roda ridged fungsikeun kana cekelan taneuh jeung gampang nyieun robah warna ka warna bari maneh sekop salju jauh.

Fitur tina Kareta Salju Pusher sekop:

  • dimensi sakabéh: 16,5 "W cecekelan; 47 "- 51" jangkungna total adjustable H; sabeulah: 26 "Ku x 13" H; roda: 6 "diameter x 2,5" kandel; 9 lbs
  • Sekop ciri hiji cecekelan aluminium kalawan padding, roda polipropilén na sekop kalawan logam scraping sabeulah.
  • roda pivoting awét ku ridges traction tambahan glide effortlessly sabudeureun edges, trotoar na driveways.
  • The adjustable telescoping cecekelan ngidinan Anjeun pikeun meunangkeun panjangna sampurna pikeun pakasaban.
  • Sudut ngadorong strategis ngajadikeun eta sangkan bisa nangtung orientasi tegak tanpa nyeri deui atanapi straining.
  • CASL merek bék produk na kalawan jaminan produsén 1 taun pikeun purchasing salempang-gratis.

waktos pos: Aug-16-2018

WhatsApp Online Chat !