Kumaha Simpen Taman Pakakas anjeun di Great Wangun

Cinta ka kebon? Kalayan ngolah jadi populer poé ieu, aya teu loba backyards nu teu boga sahanteuna hiji patch, pot, atawa wadah kalawan hal tumuwuh di dinya. Tapi paling dipikaresep, nu nuju Mayar loba perhatian ka tutuwuhan anjeun sarta teu jadi loba jeung parabot nu make tumuwuh aranjeunna. Trowels, hoes, spades, sarta shovels nyandak loba nyiksa salila usum tumuwuh, sarta lamun nyandak hiji waktos sakedik cinta eta, aranjeunna gé dianggo hadé tur panungtungan panjang pikeun anjeun.

Sateuacan urang ngobrol ngeunaan gear taman anjeun geus boga, inget nalika meuli Pakakas ngebon anyar nu belanja langkung lengkep ihwal parabot kualitas luhur baris nyalametkeun anjeun duka jeung duit dina ngajalankeun panjang. Mayar hiji tambahan saeutik pikeun alat anu bakal lepas, tinimbang parabot mirah anu bakal ngagem kaluar na kudu diganti remen. Lajeng nganggo aranjeunna appropriately! Salaku nyebutkeun nu mana, nalika kabeh anjeun gaduh nya palu, sagalana Sigana mah kuku-tapi ngagunakeun alat pikeun hal eta henteu dirancang sugan aya cara gancang ngaruksak atawa megatkeun eta (jeung malah menyakiti diri dina proses) . A sekop lila-diatur teu linggis a, deui hiji kampak sanes a palu sledge, sarta pruner leungeun teu dirancang nempo ngaliwatan cabang hiji inci. Lamun perlu ngalakukeun hal stash anjeun ayeuna tina parabot teu nepi ka, mertimbangkeun meuli hal merenah, injeuman ti babaturan, atawa renting hiji keur sababaraha jam (leyuran alus keur parabot husus Anjeun moal kudu mindeng).

c7df607ad9cc343204103d6494

Sakali anjeun gaduh set tina alus ngolah Pakakas, didieu aya 6 cara gampang pikeun mulasara aranjeunna, dimimitian ku gudang!

Nyimpen eta aman

A héd nyaéta sahabat alat sabab sanggeus nyalahgunakeun, jumlah hiji musuh parabot téh paparan ka elemen. Pikabitaeun sakumaha meureun nya ninggalkeun parabot Anjeun dimana anjeun bakal kedah aranjeunna isukan (atawa minggu hareup), don`t ngalakukeun eta! Nyimpen sakabeh parabot Anjeun dina héd, garasi, atawa malah hiji Unit gudang alat weatherproof kaluar di kebon (a kotak surat désa ngajadikeun stash weatherproof gede pikeun parabot leungeun), sarta maranéhna moal lepas loba kali leuwih panjang batan parabot anu méakkeun waktu kaluar dina panonpoé, hujan, sarta angin (atawa neangan disumputkeun dina jukut jangkung lajeng perlu ngajalankeun leuwih).

gudang outdoor anu awon salila handles kai, nu bisa roughen, retakan, pamisah, Lungsi, na jadi ruksak kana waktu. Wewengkon alat-gudang idéal ngajaga parabot anjeun ti cuaca tapi ngamungkinkeun pikeun sirkulasi hawa, jadi parabot tiasa garing sarta keyeng tur mildew anu kurang kamungkinan kana lumangsung.

Tetep eta Beresih

Taneuh nahan Uap sarta nyorong keyeng, jadi putting parabot Anjeun jauh bersih bakal ngabantu ka panungtungan panjang. Éta ogé cara alus pikeun nyegah bit akar nalungtik jeung siki atawa kasakit taneuh-ditanggung ti keur ditransper ti tempat pikeun nempatkeun. Sateuacan anjeun tiasa nyimpen parabot Anjeun jauh, nyeuseuh kaluar taneuh sagala, atawa kerok dipareuman anu ngagunakeun péso putty (tetep hiji dina unggal wewengkon gudang alat Anjeun). Paké rag (ku turpentine saeutik, lamun perlu) ngaleupaskeun geutah tutuwuhan jeung résin tina parabot motong. Tegalan pakakas cleaned, utamana sagala logam jeung bagian kai, kalawan hiji rag absorbent.

Mencegah penularan Kasakit

Lamun geus gawé bareng bahan tutuwuhan écés diseased, soak parabot Anjeun cleaned dina leyuran satengah rubbing alkohol jeung satengah cai pikeun lima menit maéhan kaluar kuman mana wae sateuacan drying pakakas sarta nyimpen aranjeunna.

Jieun eta Sharp

Paling cooks alus nyaho nilai péso seukeut, tapi sabaraha pekebun nyadar yén parabot seukeut nyieun tugas ngebon gancang, gampang, sarta dina sababaraha kasus malah hadé pikeun pepelakan? Ngajaga tepi alus dina pacul atawa leungeun pruner téh gampang tur bakal ngahemat waktos Anjeun dina ngajalankeun panjang. Ulah ngantosan dugi alat anjeun kusam: Mikir Asah sakumaha poean flossing pikeun parabot anjeun!

Mimitian ku pilari di ujung agul teh. Loba parabot nu datar dina hiji sisi na angled (beveled) di sisi sabalikna; parabot lianna keur angled dina dua sisi. Ogé niténan sudut sahiji "bevel". Dupi éta seukeut tur ipis kawas peso atawa téh kakara pisan ujung diasah di sudut langkung Blunt? Tujuanana anjeun pikeun ngajaga konfigurasi aslina.

Bagian orok The Metal

Paling parabot logam kauntungan ti palapis ipis minyak pikeun nyegah karat, iwal aranjeunna nuju dijieunna tina stainless steel, nu salawasna eta. Nyimpen hiji can minyak linseed dina alat Anjeun héd sapanjang ku rag lemes, sareng masihan parabot Anjeun cleaned gancang sakali-leuwih saméméh putting aranjeunna jauh. Mangga don`t pamakéan minyak motor dina parabot anjeun! Nyatu buku taman masih nyarankeun eta, tapi ulah anjeun rék bisa putting minyak motor kana taneuh kebon nice anjeun? Kuring pasti don`t.

Lamun ningali karat sagala, ngagunakeun sikat kawat atawa lawon Emery (nurun kawas file kuku glued ka lawon tinimbang karton sarta dipaké ku metalworkers) pikeun nyabutkeunna. Anjeun oge bisa rub eta jauh jeung keusik oily. Tetep ember sturdy pinuh keusik moistened kalawan minyak di héd Anjeun, tur ngan terjun ka alat cleaned kana keusik sababaraha kali. Éta biasana sagala nu diperlukeun pikeun duanana Polandia sarta minyak parabot Anjeun dina waktos anu sareng.

Kondisi kayu handles

Périodik nerapkeun hiji palapis ipis minyak linseed ka tegalan, handles kai unpainted na buff kaluar kaleuwihan naon ku rag bersih poé saterusna. Hiji cecekelan parah weathered bakal soak nepi rada saeutik minyak, jadi nambahan hiji palapis ipis poean dugi aya hiji minyak saeutik ditinggalkeun dina beungeut cai dinten di handap. Lamun teu bisa manggihan minyak linseed di hiji toko hardware lokal, sirahna nepi ka toko dahareun alam lokal Anjeun. Flaxseed minyak nu masak kalawan mangrupa hal anu sarua sakumaha linseed oil- "lin" salaku dina "linen," serat dijieun tina flax. Ieu ogé cara nu sae pikeun make up naon minyak flaxseed heubeul di dapur Anjeun nu geus ngembangkeun hiji rasa pareum.


waktos pos: Aug-16-2018

WhatsApp Online Chat !