Kumaha Milih Salju sekop

A Salju sekop dirancang pikeun pamakéan backcountry tiasa ngadamel rupa-rupa chores, tapi nyalametkeun longsoran gampang hiji paling indispensable. Artikel ieu nyadiakeun salju sekop bongbolongan pamakéan sarta tips tentang kumaha carana balanja keur salah.

Mangpaat pikeun Backcountry Salju sekop

longsoran Nyalametkeun

Alesan anu pang pentingna pikeun ngalaksanakeun salah téh bisi hiji longsoran. Lamun nuju dilengkepan panarima transmisi longsoran sarta panyilidikan tapi teu boga cara pikeun ngagali kaluar korban, anjeun dina kaayaan pisan goréng.

Unggal jalma di grup, henteu ngan 1 atawa 2, bade kana backcountry usum kedah nyandak sekop a. Anjeun pernah nyaho saha nu bakal meunang bray dina longsoran, sarta rék pastikeun yén sakabéh shovels sadia teu dikubur.

Snowpack Study

Shovels ogé dipaké pikeun ngagali liang pikeun nangtukeun kaayaan backcountry snowpack. Remen sapanjang lalampahan hiji, anggota pihak kudu ngagali kana salju ningali naon lumangsung underfoot. Hiji liang salju ngidinan Anjeun pikeun nangtukeun lamun lapisan lemah aya-ieu bisa ngaleupaskeun tur mimitian ngageser. Pikeun langkung lengkep ihwal ulikan snowpack, ningali Richina Ltd. Saran

tenda Loka

A pamakéan langkung lumrah of shovels salju éta tina ukiran kaluar rohangan tingkat pikeun tenda anjeun nalika salju kémping atanapi climbing glacier. Anjeun tiasa ngukir kaluar windscreen atawa ngagali wewengkon pawon, kumplit jeung seating, upami anjeun jadi doyong.

minum Cai

Sugan kirang ogé dipikawanoh éta sekop a asalna di gunana pikeun digging salju seger mun ngalembereh pikeun cai nginum. Scooping kalawan botol cai Anjeun atawa leungeun Anjeun ogé gawéna, tapi ieu gancang meunang tiresome tur tiis.

Frontcountry Paké

Tangtu, shovels backcountry ogé bisa mantuan Anjeun ngagali kaluar mobil anjeun di trailhead atawa di Resort ski.

 
Balanja pikeun Salju sekop

faktor konci lamun sekop balanja keur nyungsi kasaimbangan katuhu kakuatan, beurat, agul ukuran / bentuk jeung kanyamanan cekelan.

bahan

Backcountry shovels dijieun janten duanana kuat tur lightweight:

  • 6000-seri aluminium anu paling ilahar dipake keur shafts sekop sarta bilah. Padahal palastik téh torek, aluminium nawarkeun kakuatan sarta durability diperlukeun pikeun pamakéan darurat.
  • Hiji desain unik, nu Salju cakar, migunakeun tinggi-dénsitas poliétilén (HDPE) sangkan bisa digulung nepi na disimpen di jero pak Anjeun. Modél super-lampu ieu leuwih mangpaat pikeun salju kémping ti éta di hiji pamandangan longsoran.

Sabeulah ukuran jeung bentuk

ukuran agul rupa-rupa antara model. wilah gedé anu hébat for geus pindah salju gancang, tapi maranehna menta kakuatan leuwih jeung bisa knalpot maneh gancang. wilah leutik anu gampang pikeun nanganan jeung bisa ngidinan Anjeun pikeun sekop dina laju gancang liwat hiji periode panjang.

wangun sabeulah ogé rupa-rupa. wilah datar anu pangalusna pikeun nyieun lemes tembok salju pit; tepi agul serrated mantuan bust up és.

desain Pakem

Paling shovels backcountry gaduh telescoping atanapi shafts segmented pikeun ngalampirkeun gampang pak Anjeun. Aranjeunna cocog bareng jeung tombol cinyusu-sarat yén pangeusina kana liang dina bagian nyambungkeun.

Handles, ilaharna dijieun tina palastik pikeun cekelan gampang, datangna dina rupa-rupa wangun:

  • T-cekelan, nu geus gripped antara ramo, nyaéta lightweight sarta gawéna ogé keur kalolobaan urang. Sababaraha bisa manggihan eta kagok lamun maké mittens atanapi overmitts.
  • D-Pakem nyaéta biasana bulkier jeung rada heavier. Ieu nawiskeun hiji rarancang efisien sarta mindeng gampang ngagunakeun kalawan mittens.
  • The L-Pakem nyaéta kirang umum, tapi nawarkeun pilihan lightweight reminiscent tina cecekelan vaccuum cleaner.

Milih hiji cekelan nu fits comfortably dina leungeun anjeun.

c7a5f730a828fb9f17a1c87c36 (2)


waktos pos: Aug-16-2018

WhatsApp Online Chat !