Qualities béda tina steel Steel

Richina ieu husus dina sagala jinis steel Steel Taman Pakakas, Tapi loba nasabah bisa mertimbangkeun naon jinis stainless steel digunakeun pikeun Taman Pakakas ieu, naon anu qualities béda tina stainless steel?

3b44e3bcb3cd053b5f39970dff

 

Henteu sakabéh stainless steel mangrupakeun sahiji kualitas jeung wangunan anu sarua. Beuki nikel jeung Chrome di alloy baja basa, nu harder jeung leuwih awet éta. Akibatna, éta leuwih mahal pikeun mesin jeung basa Polandia. flatware stainless steel dijieun tina salah sahiji sababaraha alloy béda. alloy paling ilahar dipaké nyaéta 304, 410, 420 sarta 430.

Salian baja, anu alloy 304 ngandung durability tina 18% Chrome jeung luster lemes tina 8% nikel. adun euyeub ieu Chrome jeung nikel nyadiakeun karat maksimum jeung perlindungan korosi. 18/8 steel dianggap paling kacida sarta kapanggih dina finest flatware stainless steel. Di Éropa, hiji komposisi 18/10 anu dipaké, anu sarua jeung AS baku 18/8.

The alloy 430 ngandung 18% Chrome jeung euweuh nikel. Ngalamar hiji pendekatan ekonomis, 18/0 steel boga katingal impressive sarta ngarasakeun tina 18% Chrome, kitu ogé anu awét, finish Polandia tinggi. Eta nyadiakeun résistansi alus teuing pikeun karat jeung korosi. 18/0 steel nahan nepi rélatif ogé pikeun pamakéan komérsial beurat tapi teu nyadiakeun luster langgeng ti 18/8.

410 alloy stainless steel ngandung 13% Chrome jeung euweuh nikel. 13/0 stainless steel nawarkeun kaéndahan kalawan harga modest tapi ogé teh sahenteuna tahan ka korosi na rusting. Ieu luyu lamun harga nyaéta tinimbangan luhur.

Taman Pakakas urang, kaasup Taman parabot digging badag atawa Taman Hand Leutik Pakakas, dijieun tina 420 alloy,

Ieu tinggi-karbon, 13% bahan Chrome ideally cocog keur agul forging jeung hasil dina ujung motong seukeut.


waktos pos: Aug-16-2018

WhatsApp Online Chat !