Kandang na parabot keur sare Hay garpu pikeun ngagantian Kepala

Pondok Description:

Basic Info Model No.: H331 Head Material: Plastic Specification: Medium Application: Garden Shovel, Farming Shovel Handle Material: Steel Shape: Other Function: Multifunctional Folded: Unfolded Attachment: Attachment Customized: Customized Color: Other Overall Length: 130cm Head Size: 350*300mm Additional Info Packaging: 12pcs/ctn Productivity: 100000pcs per month Brand: Richina Transportation: Ocean,...


jéntré produk

Tags produk

Info dasar

Model No .:  H331

Sirah Bahan:  Plastik

Spésifikasi:  sedeng

Aplikasi:  Taman sekop, pertanian sekop

Nanganan Bahan:  waja

Wangun:  lianna

Fungsi:  Multifunctional

Narilep:  Unfolded

Kantétan:  kantétan

Ngaropéa:  ngaropéa

Warna:  lianna

Gemblengna Panjang:  130cm

Ukuran sirah:  350 * 300mm

Info tambahan

Bungkusan:  12pcs / ctn

Produktivitas:  100000pcs per bulan

Brand:  Richina

Transportasi:  Samudra, Air

Tempat Asal:  Cina

Suplai Kamampuhan:  100000pcs per bulan

Kode HS:  3926909090

Port:  Ningbo, Shanghai

Panjelasan Produk

kandang garpu

Karinjang stabil sirah ngagantian garpuh, bahan PC, size380 * 305mm

Jarami garpu sakabéh 1325mm panjang

Universal kandang garpu sirah catach karinjang sadayana jero

Anodized aluminium cecekelan kalayan leungeun baju plastik lemes

Badag, teu nyaman D bentukna Pakem

Agul jeung nanganan rusuh disambung ku baud na nut

Kandang Hay garpu

Naha milih kami?

pabrik 1.Experieced:

  • Paling pagawe kami anu ku leuwih ti 10 taun pangalaman berpungsi.
  • Simkuring gaduh mesin tinggi-tech otomatis nyieun produksi leuwih efisien.
  • Simkuring gaduh tim kadali kualitas kuat mariksa sarta kualitas produksi test unggal poe.
  • Simkuring gaduh tim layanan sanggeus kuat nyadiakeun ladenan profésional ka anjeun.

2 . harga kalapa

  • Kami salawasna nyobian pikeun mantuan konsumén urang nyimpen duit dina sakabéh cara kami salawasna kawas gawé bareng customer segi panjang, sangkan nyadiakeun harga pangalusna pikeun nasabah kami sarta kami daék keur manggihkeun solusi ngahemat duit nasabah urang.

3 . Kontrol quanlity Professinal

  • Pabrik kudu professinal nguji lab jeung kontrol kualitas peope, bisa mastikeun produk minuhan sarat customer urang

4.OEM na ODM katampa

  • Simkuring gaduh professinal R & Tim D dedicated dina ngarancang jeung ngamekarkeun produk anyar, bisa ngaropea proudcts Anjeun accoring kana sarat Anjeun atawa mantuan Anjeun mendesain produk Artikel unik anjeun nyieun produk Anjeun differetiate ka batur di pasar.

5. pangiriman Fast sarta harga pengiriman barang kalapa

  • Urang kudu gawé babarengan istilah panjang kalayan sababaraha forwarders badag kawas DHL, UPS, sangkan bisa manggihan solusi hadé pikeun mantuan Anjeun simpen ongkos pengiriman barang sarta dina waktu kiriman

6. jasa saatos Strong

  • jualan kami sarta sanggeus jasa jalma kabeh nyaho produk kacida alusna, aranjeunna tiasa masihan anjeun eupan balik gancang pisan sarta nyadiakeun Anjeun sareng layanan professinal.

Kumaha mesen

Pilari Basket idéal kandang Mulch Plastik garpu Produsén & supplier? Simkuring boga Pilihan lega di harga hébat pikeun mantuan anjeun meunang kreatif. Sagala kandang garpu Imah depot anu kualitas dijamin. Kami Cina Asal Factory tina kandang Hay garpu. Upami Anjeun gaduh patarosan wae, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.


  • saméméhna:
  • Hareup:

  • 

    sletter anyar

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    kontak kami

    • +86 311 86956206
    • 351 Youyi bei Street, Shijiazhuang Cina, 050051.
    • jasonz@richina-corp.com
    • sns04
    • sns05
    • sns01
    • sns02
    • sns03