Surat Orde Aluminium Salju Puser

Pondok Description:

Basic Info Model No.: HL461 Specification: Medium Application: Garden Shovel, Snow Shovel, Farming Shovel Handle Material: Steel Shape: Square Shovel Function: Multifunctional Folded: Unfolded Attachment: Attachment Customized: Customized Color: Other Overall Length: 1300mm Head Material: Aluminium Alloy Head Size: 460*230mm Additional Info Packaging: 12pcs/ctn Productivity: 300000pcs per month Brand: RHE ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Info dasar

    Model No .:  HL461

    Spésifikasi:  sedeng

    Aplikasi:  Taman sekop, Salju sekop, pertanian sekop

    Nanganan Bahan:  waja

    Wangun:  Square sekop

    Fungsi:  Multifunctional

    Narilep:  Unfolded

    Kantétan:  kantétan

    Ngaropéa:  ngaropéa

    Warna:  lianna

    Gemblengna Panjang:  1300mm

    Sirah Bahan:  Aluminium Galunggung

    Ukuran sirah:  460 * 230mm

    Info tambahan

    Bungkusan:  12pcs / ctn

    Produktivitas:  300000pcs per bulan

    Brand:  RHE

    Transportasi:  Samudra, Air

    Tempat Asal:  Cina

    Suplai Kamampuhan:  100000pcs per bulan

    Kode HS:  87168000

    Port:  Ningbo, Shanghai

    Panjelasan Produk

    The Richina garis anu dirancang pikeun pamakéna anu nyangka fitur kualitas luhur sarta durability. Ieu Aluminium salju Pusher nyaeta lightweight na Leungitkeun jumlahna ageung salju kalawan unggal lolos. nu Aluminium salju Pusher mangrupakeun alat sturdy pikeun hiji nilai luar biasa. Highlights, Aluminium salju Pusher dimension sabeulah: 460 * 230mm, agul Bahan Aluminium, Aluminium salju Pusher sakabéh panjangna téh 1300mm. Upami anjeun hoyong ieu Aluminium Salju Pusher pikeun nyocogkeun pikeun urutan mail bisa dipak aranjeunna masing-masing mibanda karton a.

    spésifikasi:

    Aluminium Salju Pusher

    Awét Aluminium Salju sekop , panjangna sakabéh 1300mm

    Salju sekop aluminium agul, ukuranana 460 * 230mm

    salju sekop kalayan bubuk coated cecekelan baja

    Agul jeung nanganan disambung ku screws

    Aluminium salju Pusher

    Naha milih kami?

    pabrik 1.Experieced:

    • Paling pagawe kami anu ku leuwih ti 10 taun pangalaman berpungsi.
    • Simkuring gaduh mesin tinggi-tech otomatis nyieun produksi leuwih efisien.
    • Simkuring gaduh tim kadali kualitas kuat mariksa sarta kualitas produksi test unggal poe.
    • Simkuring gaduh tim layanan sanggeus kuat nyadiakeun ladenan profésional ka anjeun.

    2 . harga kalapa

    • Kami salawasna nyobian pikeun mantuan konsumén urang nyimpen duit dina sakabéh cara kami salawasna kawas gawé bareng customer segi panjang, sangkan nyadiakeun harga pangalusna pikeun nasabah kami sarta kami daék keur manggihkeun solusi ngahemat duit nasabah urang.

    3 . Kontrol quanlity Professinal

    • Pabrik kudu professinal nguji lab jeung kontrol kualitas peope, bisa mastikeun produk minuhan sarat customer urang

    4.OEM na ODM katampa

    • Simkuring gaduh professinal R & Tim D dedicated dina ngarancang jeung ngamekarkeun produk anyar, bisa ngaropea proudcts Anjeun accoring kana sarat Anjeun atawa mantuan Anjeun mendesain produk Artikel unik anjeun nyieun produk Anjeun differetiate ka batur di pasar.

    5. pangiriman Fast sarta harga pengiriman barang kalapa

    • Urang kudu gawé babarengan istilah panjang kalayan sababaraha forwarders badag kawas DHL, UPS, sangkan bisa manggihan solusi hadé pikeun mantuan Anjeun simpen ongkos pengiriman barang sarta dina waktu kiriman

    6. jasa saatos Strong

    • jualan kami sarta sanggeus urang jasa sagala nyaho teh produk kacida alusna, aranjeunna tiasa masihan anjeun eupan balik gancang pisan sarta nyadiakeun Anjeun sareng layanan professinal, ogé, urang kudu urutan ketat p

    Kumaha mesen

    Pilari idéal Aluminium Salju Pusher Produsén & supplier? Simkuring boga Pilihan lega di harga hébat pikeun mantuan anjeun meunang kreatif. Sagala Aluminium Salju sekop anu kualitas dijamin. Kami Cina Asal Factory of Surat Orde Salju Pusher. Upami Anjeun gaduh patarosan wae, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.


  • saméméhna:
  • Hareup:

  • 

    sletter anyar

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    kontak kami

    • +86 311 86956206
    • 351 Youyi bei Street, Shijiazhuang Cina, 050051.
    • jasonz@richina-corp.com
    • sns04
    • sns05
    • sns01
    • sns02
    • sns03