Panjang gagang Salju hateup rake

Pondok Description:

Basic Info Model No.: H483 Head Material: Plastic Specification: Medium Application: Garden Shovel, Snow Shovel, Farming Shovel Handle Material: Steel Shape: Other Function: Multifunctional Folded: Folded Attachment: Attachment Customized: Customized Color: Other Extension Length: 4720mm Head Size: 481*330mm OEM Order: Acceptable Additional Info Packaging: 12pcs/ctn Productivity: 300000pcs per month Brand: RHE Transportation: Ocean,Air Place of Origin: China Supply Ability: 100000pcs...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Info dasar

    Model No .:  H483

    Sirah Bahan:  Plastik

    Spésifikasi:  sedeng

    Aplikasi:  Taman sekop, Salju sekop, pertanian sekop

    Nanganan Bahan:  waja

    Wangun:  lianna

    Fungsi:  Multifunctional

    Narilep:  narilep

    Kantétan:  kantétan

    Ngaropéa:  ngaropéa

    Warna:  lianna

    Extension Panjang:  4720mm

    Ukuran sirah:  481 * 330mm

    OEM Orde:  ditarima

    Info tambahan

    Bungkusan:  12pcs / ctn

    Produktivitas:  300000pcs per bulan

    Brand:  RHE

    Transportasi:  Samudra, Air

    Tempat Asal:  Cina

    Suplai Kamampuhan:  100000pcs per bulan

    Kode HS:  87168000

    Port:  Ningbo, Shanghai

    Panjelasan Produk

    Panjang gagang Salju hateup rake

    Gancang sarta gampang dipiceun salju berat tina hateup anjeun kalawan salju hateup rake

    3 lembar anodized aluminium cecekelan, 1500mm panjang pikeun tiap potongan

    Snap-konci pikeun cecekelan disambungkeun pikeun gampang jeung gancang dirakit

    salju bahan sirah rake mangrupa PC + ABS composited, sirah ukuranana 481 * 330mm

    Nangtung aman dina groun bari meresihan hateup Anjeun

     

     

    Telescopic Salju hateup rake

     

     

    Naha milih kami?

    pabrik 1.Experieced:

    • Paling pagawe kami anu ku leuwih ti 10 taun pangalaman berpungsi.
    • Simkuring gaduh mesin tinggi-tech otomatis nyieun produksi leuwih efisien.
    • Simkuring gaduh tim kadali kualitas kuat mariksa sarta kualitas produksi test unggal poe.
    • Simkuring gaduh tim layanan sanggeus kuat nyadiakeun ladenan profésional ka anjeun.

    2 . harga kalapa

    • Kami salawasna nyobian pikeun mantuan konsumén urang nyimpen duit dina sakabéh cara kami salawasna kawas gawé bareng customer segi panjang, sangkan nyadiakeun harga pangalusna pikeun nasabah kami sarta kami daék keur manggihkeun solusi ngahemat duit nasabah urang.

    3 . Kontrol quanlity Professinal

    • Pabrik kudu professinal nguji lab jeung kontrol kualitas peope, bisa mastikeun produk minuhan sarat customer urang

    4.OEM na ODM katampa

    • Simkuring gaduh professinal R & Tim D dedicated dina ngarancang jeung ngamekarkeun produk anyar, bisa ngaropea proudcts Anjeun accoring kana sarat Anjeun atawa mantuan Anjeun mendesain produk Artikel unik anjeun nyieun produk Anjeun differetiate ka batur di pasar.

    5. pangiriman Fast sarta harga pengiriman barang kalapa

    • Urang kudu gawé babarengan istilah panjang kalayan sababaraha forwarders badag kawas DHL, UPS, sangkan bisa manggihan solusi hadé pikeun mantuan Anjeun simpen ongkos pengiriman barang sarta dina waktu kiriman

    6. jasa saatos Strong

    • jualan kami sarta sanggeus urang jasa sagala nyaho teh produk kacida alusna, aranjeunna tiasa masihan anjeun eupan balik gancang pisan sarta nyadiakeun Anjeun sareng layanan professinal, ogé, urang kudu urutan ketat p

    Kumaha mesen

     

    Pilari idéal Plastik agul hateup Salju rake Produsén & supplier? Simkuring boga Pilihan lega di harga hébat pikeun mantuan anjeun meunang kreatif. Sagala Long Steel cecekelan Salju rake anu kualitas dijamin. Kami Cina Asal Factory of Salju rake keur hateup diberesihkeun. Upami Anjeun gaduh patarosan wae, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.


  • saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !