Karbon Steel Taman Pakakas digging Spade

Pondok Description:

Basic Info Model No.: FS-010-1 Specification: Medium Application: Garden Shovel, Farming Shovel Handle Material: Wood Shape: Sharp Spade Function: Multifunctional Folded: Unfolded Attachment: Attachment Customized: Customized Color: Other Overall Length: 105cm Handle: Ash Wood Handle Head Material: Carbon Steel Additional Info Packaging: 5pcs/bag Productivity: 100000pcs per month Brand: Richina Transportat...


jéntré produk

Tags produk

Info dasar

Model No .:  FS-010-1

Spésifikasi:  sedeng

Aplikasi:  Taman sekop, pertanian sekop

Nanganan Bahan:  Kai

Wangun:  seukeut Spade

Fungsi:  Multifunctional

Narilep:  Unfolded

Kantétan:  kantétan

Ngaropéa:  ngaropéa

Warna:  lianna

Gemblengna Panjang:  105cm

Nanganan:  nanganan Ash Kai

Sirah Bahan:  Karbon Steel

Info tambahan

Bungkusan:  5pcs / kantong

Produktivitas:  100000pcs per bulan

Brand:  Richina

Transportasi:  Samudra, Air

Tempat Asal:  Cina

Suplai Kamampuhan:  100000pcs per bulan

Sertipikat:  FSC

Kode HS:  8201100010

Port:  Shenzhen

Panjelasan Produk

Karbon Steel taman Pakakas digging Spade

Steel Karbon digging Spade sekop dirancang pikeun digging umum sarta budidaya

Digging Spade kalawan sirah diperlakukeun pikeun digging gampang jeung tambahan-lila stop kontak nu solid ngajalin tina sapotong tunggal baja karbon, panas diperlakukeun for geus putus tambahan sarta durability

Palu finish epoxy coated sirah pikeun ningkat lalawanan ka karat, goresan, kalembaban na alkalis dina taneuh

Karbon baja digging Spade kalawan gaya english hiji-sapotong aci hardwood tradisional, riveted di dua tempat na dibeulah pikeun ngabentuk cecekelan wishbone, weatherproofed pikeun durability gede

The sekop Spade ieu treaded pikeun digging langkung nyaman

Karbon Steel digging Spade

Naha milih kami?

pabrik 1.Experieced:

  • Paling pagawe kami anu ku leuwih ti 10 taun pangalaman berpungsi.
  • Simkuring gaduh mesin tinggi-tech otomatis nyieun produksi leuwih efisien.
  • Simkuring gaduh tim kadali kualitas kuat mariksa sarta kualitas produksi test unggal poe.
  • Simkuring gaduh tim layanan sanggeus kuat nyadiakeun ladenan profésional ka anjeun.

2 . harga kalapa

  • Kami salawasna nyobian pikeun mantuan konsumén urang nyimpen duit dina sakabéh cara kami salawasna kawas gawé bareng customer segi panjang, sangkan nyadiakeun harga pangalusna pikeun nasabah kami sarta kami daék keur manggihkeun solusi ngahemat duit nasabah urang.

3 . Kontrol quanlity Professinal

  • Pabrik kudu professinal nguji lab jeung kontrol kualitas peope, bisa mastikeun produk minuhan sarat customer urang

4.OEM na ODM katampa

  • Simkuring gaduh professinal R & Tim D dedicated dina ngarancang jeung ngamekarkeun produk anyar, bisa ngaropea proudcts Anjeun accoring kana sarat Anjeun atawa mantuan Anjeun mendesain produk Artikel unik anjeun nyieun produk Anjeun differetiate ka batur di pasar.

5. pangiriman Fast sarta harga pengiriman barang kalapa

  • Urang kudu gawé babarengan istilah panjang kalayan sababaraha forwarders badag kawas DHL, UPS, sangkan bisa manggihan solusi hadé pikeun mantuan Anjeun simpen ongkos pengiriman barang sarta dina waktu kiriman

6. jasa saatos Strong

  • jualan kami sarta sanggeus jasa jalma kabeh nyaho produk kacida alusna, aranjeunna tiasa masihan anjeun eupan balik gancang pisan sarta nyadiakeun Anjeun sareng layanan professinal.

Kumaha mesen

Pilari idéal Steel Karbon digging Spade Produsén & supplier? Simkuring boga Pilihan lega di harga hébat pikeun mantuan anjeun meunang kreatif. Sagala Karbon digging Pakakas anu kualitas dijamin. Kami Cina Asal Factory of Taman Spade sekop. Upami Anjeun gaduh patarosan wae, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.


  • saméméhna:
  • Hareup:

  • 

    sletter anyar

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    kontak kami

    • +86 311 86956206
    • 351 Youyi bei Street, Shijiazhuang Cina, 050051.
    • jasonz@richina-corp.com
    • sns04
    • sns05
    • sns01
    • sns02
    • sns03