Aluminium Long cecekelan tangkal Pruner kalawan Saw sabeulah

Pondok Description:

Basic Info Model No.: HG1403 Specification: Big Application: Garden Shovel, Snow Shovel, Farming Shovel, Other Handle Material: Steel Shape: Sharp Spade Function: Multifunctional Attachment: Attachment Customized: Customized Color: Other OEM Order: Acceptable Head Material: Carbon Steel Folded: Unfolded Overall Length: 1340mm Additional Info Packaging: 12pcs/ctn Productivity: 300000pcs per month Brand: RHE...


jéntré produk

Tags produk

Info dasar

Model No .:  HG1403

Spésifikasi:  gede

Aplikasi:  Taman sekop, Salju sekop, pertanian sekop, lianna

Nanganan Bahan:  waja

Wangun:  seukeut Spade

Fungsi:  Multifunctional

Kantétan:  kantétan

Ngaropéa:  ngaropéa

Warna:  lianna

OEM Orde:  ditarima

Sirah Bahan:  Karbon Steel

Narilep:  Unfolded

Gemblengna Panjang:  1340mm

Info tambahan

Bungkusan:  12pcs / ctn

Produktivitas:  300000pcs per bulan

Brand:  RHE

Transportasi:  Samudra, Air

Tempat Asal:  Cina

Suplai Kamampuhan:  100000pcs per bulan

Port:  Ningbo, Shanghai

Panjelasan Produk

Panjang gagang Tangkal Pruner kalawan Saw sabeulah

Kutub Saw Pruning Pakakas

Gemblengna panjangna téh 1340mm tina pruner tangkal

pruner tangkal pangalusna pikeun pruning dahan tinggi tanpa climbing tangga a, sahingga motong low tanpa bending atanapi kneeling atawa ngahontal kana shrubs padet atawa biang

Panjang pruner tangkal kalayan design tali bébas méré Anjeun ngadalikeun dua-leungeun na eliminates anags na tangles

Electrophoretic # 50 baja nempo sabeulah

SK5 motong baja karbon péso sarta aluminium cecekelan

kakuatan tinggi palastik rékayasa

Panjang gagang Tangkal Pruner

Naha milih kami?

pabrik 1.Experieced:

  • Paling pagawe kami anu ku leuwih ti 10 taun pangalaman berpungsi.
  • Simkuring gaduh mesin tinggi-tech otomatis nyieun produksi leuwih efisien.
  • Simkuring gaduh tim kadali kualitas kuat mariksa sarta kualitas produksi test unggal poe.
  • Simkuring gaduh tim layanan sanggeus kuat nyadiakeun ladenan profésional ka anjeun.

2 . harga kalapa

  • Kami salawasna nyobian pikeun mantuan konsumén urang nyimpen duit dina sakabéh cara kami salawasna kawas gawé bareng customer segi panjang, sangkan nyadiakeun harga pangalusna pikeun nasabah kami sarta kami daék keur manggihkeun solusi ngahemat duit nasabah urang.

3 . Kontrol quanlity Professinal

  • Pabrik kudu professinal nguji lab jeung kontrol kualitas peope, bisa mastikeun produk minuhan sarat customer urang

4.OEM na ODM katampa

  • Simkuring gaduh professinal R & Tim D dedicated dina ngarancang jeung ngamekarkeun produk anyar, bisa ngaropea proudcts Anjeun accoring kana sarat Anjeun atawa mantuan Anjeun mendesain produk Artikel unik anjeun nyieun produk Anjeun differetiate ka batur di pasar.

5. pangiriman Fast sarta harga pengiriman barang kalapa

  • Urang kudu gawé babarengan istilah panjang kalayan sababaraha forwarders badag kawas DHL, UPS, sangkan bisa manggihan solusi hadé pikeun mantuan Anjeun simpen ongkos pengiriman barang sarta dina waktu kiriman

6. jasa saatos Strong

  • jualan kami sarta sanggeus urang jasa sagala nyaho teh produk kacida alusna, aranjeunna tiasa masihan anjeun eupan balik gancang pisan sarta nyadiakeun Anjeun sareng layanan professinal, ogé, urang kudu urutan ketat p

Kumaha mesen

Pilari idéal Kutub Pruning Saw Produsén & supplier? Simkuring boga Pilihan lega di harga hébat pikeun mantuan anjeun meunang kreatif. Sagala Aluminium Tangkal Pruner anu kualitas dijamin. Kami Cina Asal Factory of Long cecekelan Tangkal Pruner. Upami Anjeun gaduh patarosan wae, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.


  • saméméhna:
  • Hareup:

  • 

    sletter anyar

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    kontak kami

    • +86 311 86956206
    • 351 Youyi bei Street, Shijiazhuang Cina, 050051.
    • jasonz@richina-corp.com
    • sns04
    • sns05
    • sns01
    • sns02
    • sns03