Aluminium Darurat Salju sekop pikeun Car

Pondok Description:

Basic Info Model No.: HT210 Head Material: Aluminium Alloy Specification: Medium Application: Garden Shovel, Snow Shovel, Farming Shovel Handle Material: Steel Shape: Sharp Spade Function: Multifunctional, Digging And Shoveling Folded: Folded Attachment: Attachment Customized: Customized Color: Other OEM Order: Acceptable Extension Length: 600mm Collapse Length: 410mm Head Size: 205*260mm Additional Info Packag...


jéntré produk

Tags produk

Info dasar

Model No .:  HT210

Sirah Bahan:  Aluminium Galunggung

Spésifikasi:  sedeng

Aplikasi:  Taman sekop, Salju sekop, pertanian sekop

Nanganan Bahan:  waja

Wangun:  seukeut Spade

Fungsi:  Multifunctional, digging Jeung Shoveling

Narilep:  narilep

Kantétan:  kantétan

Ngaropéa:  ngaropéa

Warna:  lianna

OEM Orde:  ditarima

Extension Panjang:  600mm

Runtuhna Panjang:  410mm

Ukuran sirah:  205 * 260mm

Info tambahan

Bungkusan:  12pcs / ctn

Produktivitas:  300000pcs per bulan

Brand:  RHE

Transportasi:  Samudra, Air

Tempat Asal:  Cina

Suplai Kamampuhan:  100000pcs per bulan

Kode HS:  82010909090

Port:  Ningbo, Shanghai

Panjelasan Produk

Aluminium Darurat Telescoping Salju sekop

TelescopicCar Salju sekop nya avialable pikeun warna naon

beurat lampu sarta ngalegaan édisi otomatis darurat salju sekop

Telescopic Salju sekop pikeun aluminium alloy wahana

bahan Telescopic salju sekop, aluminium oksidasi permukaan alloy, sekop sirah size210 * 285mm,

Ngalegaan panjangna 780mm, panjangna runtuhna 600mm

Portabel mobil sekop pikeun neundeun panggampangna tur bisa diteundeun dina mobil anjeun sarta treuk

Sababaraha pamakéan sakumaha dig, sekop, és breaker na opener botol

T bentukna nyaman Pakem kaasup breaker ince

Aluminium Darurat Salju sekop

Naha milih kami?

pabrik 1.Experieced:

  • Paling pagawe kami anu ku leuwih ti 10 taun pangalaman berpungsi.
  • Simkuring gaduh mesin tinggi-tech otomatis nyieun produksi leuwih efisien.
  • Simkuring gaduh tim kadali kualitas kuat mariksa sarta kualitas produksi test unggal poe.
  • Simkuring gaduh tim layanan sanggeus kuat nyadiakeun ladenan profésional ka anjeun.

2 . harga kalapa

  • Kami salawasna nyobian pikeun mantuan konsumén urang nyimpen duit dina sakabéh cara kami salawasna kawas gawé bareng customer segi panjang, sangkan nyadiakeun harga pangalusna pikeun nasabah kami sarta kami daék keur manggihkeun solusi ngahemat duit nasabah urang.

3 . Kontrol quanlity Professinal

  • Pabrik kudu professinal nguji lab jeung kontrol kualitas peope, bisa mastikeun produk minuhan sarat customer urang

4.OEM na ODM katampa

  • Simkuring gaduh professinal R & Tim D dedicated dina ngarancang jeung ngamekarkeun produk anyar, bisa ngaropea proudcts Anjeun accoring kana sarat Anjeun atawa mantuan Anjeun mendesain produk Artikel unik anjeun nyieun produk Anjeun differetiate ka batur di pasar.

5. pangiriman Fast sarta harga pengiriman barang kalapa

  • Urang kudu gawé babarengan istilah panjang kalayan sababaraha forwarders badag kawas DHL, UPS, sangkan bisa manggihan solusi hadé pikeun mantuan Anjeun simpen ongkos pengiriman barang sarta dina waktu kiriman

6. jasa saatos Strong

  • jualan kami sarta sanggeus urang jasa sagala nyaho teh produk kacida alusna, aranjeunna tiasa masihan anjeun eupan balik gancang pisan sarta nyadiakeun Anjeun sareng layanan professinal, ogé, urang kudu urutan ketat p

Kumaha mesen

Pilari idéal Aluminium Darurat Salju sekop Produsén & supplier? Simkuring boga Pilihan lega di harga hébat pikeun mantuan anjeun meunang kreatif. Sagala Aluminium Telescopic Salju sekop anu kualitas dijamin. Kami Cina Asal Factory of Utiliti Salju sekop pikeun Car. Upami Anjeun gaduh patarosan wae, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.


  • saméméhna:
  • Hareup:

  • 

    sletter anyar

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    kontak kami

    • +86 311 86956206
    • 351 Youyi bei Street, Shijiazhuang Cina, 050051.
    • jasonz@richina-corp.com
    • sns04
    • sns05
    • sns01
    • sns02
    • sns03