• IMG_0653

Dumasar pangalaman leuwih 20 taun ', Richina ieu husus dina sagala jinis parabot, hususna parabot taman, parabot tani, sarta parabot salju. Kami salah sahiji pausahaan paling profésional di industri di Cina.
Salaku produsén profésional, urang gaduh rarancang urang sorangan jeung fasilitas berkembang. OEM / ODM urutan geus tampi.
Pikeun mastikeun kualitas luhur tur konsisten produk keur konsumén urang, urang nerapkeun sistem kualitas ISO9001, sarta ISO2859 keur inspeksi kualitas jeung Tim QC profésional urang.
Produk urang anu disadiakeun pikeun konsumén sakuliah dunya saperti AS, Kanada, Éropah, Amérika Kidul sarta Afrika.


WhatsApp Online Chat !