Plastik Snow Sekop karo Wear Strip

Short Description:

Basic Info Model No.: H320 Head Material: Plastic Specification: Medium Application: Garden Shovel, Snow Shovel, Farming Shovel Handle Material: Steel Shape: Square Shovel Function: Multifunctional Folded: Unfolded Attachment: Attachment Customized: Customized Color: Other Head Size: 320*400mm Overall Length: 1200mm Additional Info Packaging: 12pcs/ctn Productivity: 300000pcs per month Brand: RHE Transport...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Info dhasar

    Model No .:  H320

    Lowongan Material:  Plastik

    Keterangan:  Sedheng

    Aplikasi:  Garden Sekop, Snow Sekop, Farming Sekop

    Nangani Material:  steel

    Bentuk:  Square Sekop

    Fungsi:  multifunctional

    Lempitan:  binuka

    Lampiran:  Lampiran

    Selaras:  Selaras

    Warna:  liyane

    Size Kepala:  320 * 400mm

    Sakabèhé Length:  1200mm

    Info tambahan

    Packaging:  12pcs / CTN

    Produktivitas:  300000pcs saben sasi

    Brand:  RHE

    Transportasi:  Samudra, Air

    Panggonan Asal:  China

    Sumber Kabisan:  100000pcs saben sasi

    Kode HS:  87168000

    Port:  Ningbo, Shanghai

    Description Product

    Plastik Snow Sekop karo Wear Strip

    salju aman dawa sakabèhé 1200mm

    Snow Sekop ukuran sirah 320-400mm, PP materi agul-agul karo kuat fibs.

    Snow Sekop karo Powder ditutupi tabung baja nangani karo umpluk genggeman

    Nyaman wangun-D genggeman

    Snow Sekop Blade lan nangani disambungake dening meneng.

    pinggiran Aluminium awet kanggo nambah nglereni daya lan alat urip

    (Pilihan ngidini aluminium / kayu / firberglass nangani)

    Snow Sekop


    Apa milih kita?

    pabrik 1.Experieced:

    • Paling buruh kita karo luwih saka 10 taun pengalaman apa.
    • We kudu mesin dhuwur-tech otomatis nggawe produksi luwih efisien.
    • We kudu tim kontrol kualitas kuwat kanggo mriksa lan kualitas produksi test saben dina.
    • We kudu tim layanan sawise kuwat kanggo nyedhiyani layanan profesional kanggo sampeyan.

    2 . competitive price

    • Kita tansah nyoba kanggo kita pelanggan nyimpen dhuwit ing kabeh cara, kita tansah kaya nggarap customer ing syarat-syarat dawa, supaya kita nyedhiyani rega paling apik kanggo customer kita lan kita cumadhang kanggo nemokake solusi kanggo nyimpen dhuwit kanggo customer kita.

    3 . Kontrol Quanlity professinal

    • Pabrik duwe professinal testing Lab lan kontrol kualitas peope, bisa nggawe manawa produk ketemu requirement customer kang

    4.OEM lan Potongan Ditampa

    • We kudu professinal R & tim D darmabakti ing ngrancang lan ngembangaken produk anyar, kita bisa ngatur proudcts Panjenengan accoring sarat utawa mbantu desain produk Bintang unik kanggo nggawe produk differetiate kanggo wong ing pasar.

    5. layang Fast lan rega kapal competitive

    • We kudu kerjasama long term karo sawetara forwarders amba kaya DHL, UPS, supaya kita bisa nemokake solusi sing luwih apik kanggo mbantu nyimpen biaya kapal lan ing wektu pangiriman

    6. layanan sawise kuwat

    • sales kita lan wong layanan kabeh ngerti produk banget uga, padha bisa menehi saran banget cepet lan nyedhiyani sampeyan karo layanan professinal, uga, kita kudu supaya ketat p

    Carane supaya

    Nggolek becik Akeh Snow Tools Produsen & Supplier? We kudu pilihan saka sudhut ing prices gedhe kanggo mbantu Creative. Kabeh Best Snow Sekop kualitas dijamin. We are China Asal pabrik saka Snow Scoop Sekop . Yen sampeyan duwe pitakonan, please aran gratis kanggo hubungi kita.


  • Previous:
  • Next:

  • 

    sletter anyar

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

    kontak kita

    • +86 311 86956206
    • 351 Youyi Bei Street, Shijiazhuang China, 050051.
    • jasonz@richina-corp.com
    • sns04
    • sns05
    • sns01
    • sns02
    • sns03