Salah Popular Snow Shovels Rujukan saka Richina

Heavy-tugas Rolling 26-Inch Snow Pusher karo 6 Inch-Wheels lan Handle Luwes

c7a5f730a828fb9f17a1c87c36 (2)

The  Rolling Snow Pusher  wis dirancang kanggo nggawe  aman salju  luwih cepet lan luwih gampang ing bali lan pundak. Kanthi rancangan sampeyan biring kudu padha sumelang ing bab galur saka mlengkung, mbuwang lan meksa nindakake perkara amarga gerakan Rolling lan rancangan shovel ngilangake ing pain sing nerangake karo shoveling. Kabeh iku njupuk iku nerusake prasaja meksa nindakake perkara lan pivoting gerakan.

0155e78ac54e77f2fa04da1e0d

Kanthi pinggiran desain lan logam scraper cekung, iku bisa mbusak salju gampang ing siji pass. shovel ngukur 26 inci sudhut dening 13 inci dhuwur supaya bisa mbusak path sudhut cepet kanggo mlaku-mlaku, utawa mbusak dalanmontor liyane cepet tinimbang karo shovel tradisional, supaya sampeyan bisa seneng aktivitas mangsa liyane utawa nglampahi wektu liyane nglaras anget ing jero ruangan.

fdfe4bccff6c19c669861ece52

Sing nangani luwes bisa nyetel kanggo dhuwur lan sakabèhé kiro-kiro saka 47 kanggo 51 inci ngijini sampeyan milih setelan kanggo maringi leladen paling dhewe. Plus, nangani punika berlapis kanggo anget ekstra lan comfort tangan. Kejawi saking punika, gampang rolling lan pivoting gerakan punika duweni saka heavy-tugas gembong polypropylene 6-inch. Gembong ridged ngaktifake menyang genggeman lemah lan gampang nggawe dadi nalika shovel salju adoh.

Tambahan saka Rolling Snow Pusher Sekop:

  • dimensi sakabèhé: 16.5 "W nangani; 47 "- 51" dhuwur gunggung luwes H; agul-agul: 26 "W x 13" H; gembong: 6 "diameteripun x 2,5" nglukis; 9 lbs
  • Sekop fitur nangani aluminium karo lapis, gembong polypropylene lan shovel karo logam scraping agul-agul.
  • gembong pivoting awet karo ridges doyo tarik ekstra ngleyang effortlessly watara sudhut, sidewalks lan Driveways.
  • Ing luwes telescoping nangani ngijini sampeyan kanggo njaluk dawa sampurna kanggo proyek.
  • Amba meksa nindakake perkara strategis ndadekake iku supaya sampeyan bisa ngadeg mujur tanpa pain bali utawa straining.
  • CASL Brands mburi sawijining produk babar Produsèn 1 taun kang kanggo mundhut sumelang-free.

wektu Post: Aug-16-2018

WhatsApp Online Chat !