Carane Tansah Garden Tools Panjenengan Great Shape

Tresna kanggo Taman? Kanthi gardening dadi populer dina iki, ana ora akeh backyards sing ora kudu paling sethithik siji patch, pot, utawa wadhah karo soko akeh ing. Nanging sing paling kamungkinan, sampeyan lagi mbayar akèh manungsa waé kanggo tetanduran lan ora dadi luwih kanggo pribadi sing digunakake kanggo tuwuh. Trowels, hoes, spades, lan sekop njupuk akèh planggaran sak mangsa akeh, lan yen sampeyan njupuk wektu sethithik kanggo tresna mau, bakal padha bisa luwih apik lan tahan luwih suwé kanggo sampeyan.

Sadurunge kita pirembagan babagan pindah Taman sampeyan wis duwe, elinga nalika tuku Tools Garden anyar sing mbuwang luwih ing pribadi kualitas bakal nylametaké panjenengan sungkowo lan dhuwit ing roto dawa. Mbayar ekstra sethitik kanggo alat sing bakal tahan, tinimbang pribadi mirah bakal nyandhang metu lan kudu diganti seneng. Lan banjur digunakake jumbuh! Minangka dadi ngandika, nalika kabeh sing duwe iku Pethel, kabeh katon kaya pucuk-nanging nggunakake alat kanggo soko iku ora dirancang kanggo nindakake iku cara cepet kanggo ngrusak utawa break (lan malah babras dhewe ing proses) . A shovel dawa-ditangani ora crowbar a, mburi kapak ora Pethel sledge, lan pruner tangan ora dirancang kanggo weruh liwat cabang siji-inch. Yen sampeyan perlu kanggo nindakake soko stash saiki pribadi ora nganti, nimbang tuku soko cocok, utang saka kanca, utawa nyewakake siji kanggo sawetara jam (solusi sing apik kanggo pribadi beluk sampeyan ora perlu asring).

c7df607ad9cc343204103d6494

Sawise sampeyan duwe pesawat saka apik Gardening Tools, kene 6 cara gampang kanggo njaga wong-wong mau, miwiti karo panyimpenan!

Simpen wong Safely

A ngeculaké paling kanca alat kang amarga sawise nyalahi panggunaan, nomer siji mungsuh pribadi punika cahya kanggo unsur. Menginake minangka bisa dadi kanggo ninggalake pribadi ngendi sampeyan kudu wong sesuk (utawa minggu sabanjuré), biring nindakaken! Nyimpen kabeh pribadi ing ngeculaké, garage, utawa malah unit panyimpenan alat weatherproof metu ing Taman (kothak layang deso ndadekake stash weatherproof gedhe kanggo pribadi tangan), lan padha bakal punika kakehan maneh saka pribadi sing nglampahi wektu metu ing sun, udan, lan angin (utawa njaluk sing siningid ana ing suket dhuwur lan banjur njaluk mbukak liwat).

panyimpenan ruangan awon kanggo Ngalahake kayu, kang bisa roughen, crack, pamisah, saklapan, lan rot liwat wektu. Tlatah alat-panyimpenan becik nglindhungi pribadi saka cuaca nanging ngidini kanggo sirkulasi udara, supaya pribadi bisa garing lan teyeng lan mildew kurang kamungkinan kedaden.

Tansah wong Clean

Lemah ngemu Kelembapan lan nyengkuyung teyeng, supaya panggolekan pribadi adoh resik bakal bantuan wong kanggo punika maneh. Sing uga cara sing apik kanggo nyegah bit werna ganja lan wiji utawa penyakit lemah-digawe saka kang ditransfer saka panggonan siji. Sadurunge sijine pribadi adoh, mbilas lemah, utawa mindhah iku mati karo piso putty (tetep siji ing saben wilayah panyimpenan alat). Gunakake klambi (karo kaidah sethitik, yen perlu) kanggo mbusak SAP tanduran lan resins saka nglereni pribadi. Garing pribadi di resiki, utamané sembarang logam lan bagéan saka kayu, karo klambi absorbent.

Nyegah The Nyebar Of penyakit

Yen sampeyan wis nggarap bahan tanduran temenan diseased, rendhem pribadi Panjenengan resiki ing solusi saka setengah rubbing alkohol lan setengah banyu limang menit kanggo matèni mati germs sadurunge pangatusan pribadi lan nyimpen wong.

Priksa wong Sharp

Paling koki apik ngerti ing Nilai saka piso cetha, nanging carane akeh Kelompok éling sing pribadi cetha nggawe tugas gardening luwih cepet, luwih gampang, lan ing sawetara kasus malah luwih kanggo tetanduran? Tetep pinggiran apik ing pacul utawa tangan pruner gampang lan bakal nyimpen sampeyan ing roto dawa. Aja nganti alat iku kurang: Mikir sharpening minangka dina flossing kanggo pribadi Panjenengan!

Mulai dening looking ing pojok agul-agul. Akeh pribadi warata ing sisih siji lan angled (beveled) ing sisih mbalikke; Piranti liyane sing miringe ing loro-lorone. Uga mirsani amba saka "bevel." Apa cetha lan lancip kaya piso utawa namung pinggiran banget ngasah ing amba luwih kethul? Panjenengan goal kanggo njaga konfigurasi asli.

Parts bayi Metal

Paling pribadi logam entuk manfaat saka lapisan lancip saka lenga kanggo nyegah teyeng, kajaba lagi digawe saka stainless steel, kang imun kanggo iku. Tansah bisa saka lenga linseed ing alat ngeculaké bebarengan karo klambi alus, lan menehi pribadi Panjenengan resiki cepet sapisan-liwat sadurunge panggolekan mau adoh. Mangga biring nggunakake lenga motor ing pribadi Panjenengan! Kathah buku Taman isih menehi saran, nanging kowe pengin panggolekan lenga motor menyang lemah Garden becik Panjenengan? Aku mesthi biring.

Yen sampeyan ndeleng teyeng sembarang, nggunakake sikat kawat utawa kain Emery (urutan saka kaya file pucuk terpaku kain tinimbang karton lan digunakake dening metalworkers) kanggo nyopot. Sampeyan uga bisa samubarang kang angel iku adoh karo wedhi lengo. Tansah ember kuat kebak wedhi moistened karo lenga ing ngeculaké Panjenengan, lan mung mlebu alat di resiki menyang wedhi sing kaping sawetara. Sing biasane kabeh iku njupuk kanggo loro polish lan lenga pribadi ing wektu sing padha.

Kawontenan Kayu Ngalahake

Periodik aplikasi kanggo nutupi lancip saka lenga linseed garing, Ngalahake kayu unpainted lan wudo mati keluwihan karo klambi resik ing dina sabanjure. A nangani kanti awon weathered bakal rendhem munggah cukup sing dicokot saka lenga, supaya nambah lapisan lancip dina nganti ana lenga sing sethitik kiwa ing lumahing ing dina iki. Yen sampeyan ora bisa nemu linseed lenga ing toko hardware lokal, Kepala kanggo nyimpen pangan alam lokal. Flaxseed lenga sing cook karo punika bab sing padha minangka linseed lenga- "lin" kaya ing "iku ditenun," serat digawe saka rami. Iki uga cara sing apik kanggo nggunakake serep lenga flaxseed lawas ing pawon sing wis dikembangaké lan rasa mati.


wektu Post: Aug-16-2018

WhatsApp Online Chat !