Carane Milih Snow Sekop

A Snow Sekop dirancang kanggo nggunakake Backcountry bisa nangani macem-macem chores, nanging ngluwari longsor iku gampang paling indispensable. Artikel menehi salju-shovel saran panggunaan lan tips carane kanggo toko kanggo siji.

Migunakake kanggo Backcountry Snow Sekop

longsor Rescue

Alesan paling penting kanggo nindakake siji iku ing cilik saka longsor. Yen sampeyan lagi dilengkapi transceiver longsor lan pemeriksaan nanging ora duwe cara kanggo dig metu korban, sampeyan lagi ing kahanan sing ala.

Saben wong ing klompok, ora mung 1 utawa 2, arep menyang Backcountry mangsa kudu nindakake shovel a. Sampeyan tau ngerti sing bakal njaluk kejiret ing longsor, lan pengin nggawe manawa kabeh sekop kasedhiya ora dikubur.

Snowpack Study

Sekop uga digunakake kanggo dig ngadu kanggo nentokake kahanan Backcountry snowpack. Paling saindhenging trip, anggota partai sing dig menyang salju kanggo ndeleng apa sing kedados underfoot. A pit salju ngidini sampeyan nemtokake yen lapisan banget ana-iki bisa dipedhot lan miwiti geser. Kanggo liyane sinau snowpack, weruh Richina Ltd. Saran

Tent jeneng

A nggunakake liyane commonplace saka sekop salju iku saka ukiran metu spasi tingkat kanggo tarub nalika salju camping utawa climbing Glacier. Sampeyan bisa ngukir metu Obat Herbal utawa dig area pawon, lengkap karo lelenggahan, yen lagi dadi kepekso.

Drinking Water

Mbok kurang uga dikenal iku shovel a rawuh ing Handy kanggo ngeduk salju seger kanggo nyawiji kanggo ngombé banyu. Scooping karo botol banyu utawa tangan uga dianggo, nanging iki cepet nemu tiresome lan kadhemen.

Frontcountry Gunakake

Mesthi, sekop Backcountry uga bisa mbantu dig metu mobil ing trailhead utawa ing Resor ski.

 
Shopping kanggo Snow Sekop

faktor tombol nalika shovel shopping nemokake imbangan tengen kekuatan, bobot, agul-agul ukuran / wangun lan comfort genggeman.

bahan

Backcountry sekop sing digawe kanggo dadi loro kuwat lan entheng:

  • 6000-seri aluminium paling umum digunakake kanggo shafts shovel lan glathi. Sanadyan plastik korek, aluminium nawakake kekuatan lan kekiatan needed kanggo nggunakake darurat.
  • Salah desain unik, Snow Cakar, migunakake dhuwur-Kapadhetan poliethelin (HDPE) supaya bisa mbalek munggah lan disimpen nang Pack Panjenengan. model super-cahya iki luwih migunani kanggo salju camping saka iku ing pemandangan longsor.

Blade Size lan wanguné

ukuran Blade beda-beda antarane model. glathi luwih gedhe gedhe kanggo obah salju cepet, nanging padha mbutuhake kekuatan luwih lan uga exhaust sampeyan luwih cepet. glathi cilik luwih gampang kanggo nangani lan uga ngijini sampeyan kanggo shovel ing tingkat luwih cepet liwat wektu maneh.

manéka Blade uga beda-beda. glathi Flat sing paling apik kanggo nggawe Gamelan tembok salju-pit; pinggiran agul-agul serrated mbantu dhadha munggah es.

Designs Grip

Paling sekop Backcountry duwe telescoping utawa shafts ros kanggo Masang gampang kanggo Pack Panjenengan. Padha pas bebarengan karo tombol spring-dimuat sing POP menyang bolongan ing bagean nyambungake.

Ngalahake, biasane digawe saka plastik kanggo genggeman gampang, teka ing macem-macem manéka:

  • T-genggeman, kang gripped antarane driji, iku entheng lan uga dianggo kanggo paling wong. Sawetara bisa nemokake iku kikuk nalika ngagem mittens utawa overmitts.
  • D-genggeman biasane bulkier lan rada abot. Nawakake desain efisien lan asring luwih gampang kanggo nggunakake karo mittens.
  • The L-genggeman kurang umum, nanging nawakake pilihan entheng kaya nangani vaccuum resik.

Pilih genggeman sing mathuk mulyo ing tangan.

c7a5f730a828fb9f17a1c87c36 (2)


wektu Post: Aug-16-2018

WhatsApp Online Chat !