Kuwalitas beda Steel

Richina wis specialized ing kabeh jinis Steel Garden Tools, Nanging akeh pelanggan bisa nimbang apa jinis stainless steel digunakake kanggo Garden Tools iki, Apa sing kuwalitas beda saka stainless steel?

3b44e3bcb3cd053b5f39970dff

 

Ora kabeh stainless steel iku saka kualitas lan komposisi sing padha. Sing liyane nikel lan Chrome ing alloy steel basa, ing atos lan luwih awet iku. Akibate, iku luwih larang kanggo mesin lan polish. flatware stainless steel digawe saka salah siji wesi beda. wesi sing paling umum dipigunakaké yaiku 304, 410, 420 lan 430.

Saliyane baja, logam campuran 304 ngandhut kekiatan 18% Chrome lan luster alus saka 8% nikel. gabungan sugih iki saka Chrome lan nikel menehi teyeng maksimum lan pangayoman karat. 18/8 stainless dianggep paling Highly lan ditemokake ing finest flatware stainless steel. Ing Eropah, lan komposisi 18/10 digunakake, kang padha karo US standar 18/8.

The alloy 430 ngandhut 18% Chrome lan ora nikel. Aturan lan pendekatan ekonomi, 18/0 stainless wis dipikir nyengsemaken lan aran saka 18% Chrome, uga minangka awet, Rampung polish dhuwur. Menehi resistance banget teyeng lan karat. 18/0 stainless ngemu munggah relatif uga kanggo komersial abot nanging ora nyedhiyani luster tahan saka 18/8.

410 alloy stainless steel ngandhut 13% Chrome lan ora nikel. 13/0 stainless steel nawakake kaendahan ing rega andhap asor nanging uga paling tahan karat lan rusting. Iku cocok nalika rega punika wawasan ndhuwur.

Garden Tools kita, kalebu Garden pribadi ngeduk amba utawa Garden Hand Cilik Tools, sing digawe saka 420 alloy,

Iki dhuwur-karbon, 13% bahan Chrome saenipun cocog kanggo agul-agul forging lan asil ing pinggiran nglereni cetha.


wektu Post: Aug-16-2018

WhatsApp Online Chat !