Long Handle Snow Roof Rake

Short Description:

Basic Info Model No.: H483 Head Material: Plastic Specification: Medium Application: Garden Shovel, Snow Shovel, Farming Shovel Handle Material: Steel Shape: Other Function: Multifunctional Folded: Folded Attachment: Attachment Customized: Customized Color: Other Extension Length: 4720mm Head Size: 481*330mm OEM Order: Acceptable Additional Info Packaging: 12pcs/ctn Productivity: 300000pcs per month Brand: RHE Transportation: Ocean,Air Place of Origin: China Supply Ability: 100000pcs...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Info dhasar

    Model No .:  H483

    Lowongan Material:  Plastik

    Keterangan:  Sedheng

    Aplikasi:  Garden Sekop, Snow Sekop, Farming Sekop

    Nangani Material:  steel

    Bentuk:  liyane

    Fungsi:  multifunctional

    Lempitan:  lempitan

    Lampiran:  Lampiran

    Selaras:  Selaras

    Warna:  liyane

    Extension Length:  4720mm

    Size Kepala:  481 * 330mm

    OEM Order:  ditrima

    Info tambahan

    Packaging:  12pcs / CTN

    Produktivitas:  300000pcs saben sasi

    Brand:  RHE

    Transportasi:  Samudra, Air

    Panggonan Asal:  China

    Sumber Kabisan:  100000pcs saben sasi

    Kode HS:  87168000

    Port:  Ningbo, Shanghai

    Description Product

    Long Handle Snow Roof Rake

    Cepet lan gampang mbusak salju abot saka gendheng karo salju gendheng rake

    3 bêsik anodized aluminium nangani, 1500mm dawa kanggo saben bagéyan

    Belang-kunci kanggo nangani disambungake kanggo gampang lan cepet nglumpuk

    salju materi sirah rake punika PC + ABS composited, sirah ukuran 481 * 330mm

    Ngadeg aman ing lemah nalika reresik gendheng

     

     

    Teleskop Snow Roof Rake

     

     

    Apa milih kita?

    pabrik 1.Experieced:

    • Paling buruh kita karo luwih saka 10 taun pengalaman apa.
    • We kudu mesin dhuwur-tech otomatis nggawe produksi luwih efisien.
    • We kudu tim kontrol kualitas kuwat kanggo mriksa lan kualitas produksi test saben dina.
    • We kudu tim layanan sawise kuwat kanggo nyedhiyani layanan profesional kanggo sampeyan.

    2 . competitive price

    • Kita tansah nyoba kanggo kita pelanggan nyimpen dhuwit ing kabeh cara, kita tansah kaya nggarap customer ing syarat-syarat dawa, supaya kita nyedhiyani rega paling apik kanggo customer kita lan kita cumadhang kanggo nemokake solusi kanggo nyimpen dhuwit kanggo customer kita.

    3 . Kontrol Quanlity professinal

    • Pabrik duwe professinal testing Lab lan kontrol kualitas peope, bisa nggawe manawa produk ketemu requirement customer kang

    4.OEM lan Potongan Ditampa

    • We kudu professinal R & tim D darmabakti ing ngrancang lan ngembangaken produk anyar, kita bisa ngatur proudcts Panjenengan accoring sarat utawa mbantu desain produk Bintang unik kanggo nggawe produk differetiate kanggo wong ing pasar.

    5. layang Fast lan rega kapal competitive

    • We kudu kerjasama long term karo sawetara forwarders amba kaya DHL, UPS, supaya kita bisa nemokake solusi sing luwih apik kanggo mbantu nyimpen biaya kapal lan ing wektu pangiriman

    6. layanan sawise kuwat

    • sales kita lan wong layanan kabeh ngerti produk banget uga, padha bisa menehi saran banget cepet lan nyedhiyani sampeyan karo layanan professinal, uga, kita kudu supaya ketat p

    Carane supaya

     

    Nggolek becik Plastic Blade Gendheng Snow Rake Produsen & Supplier? We kudu pilihan saka sudhut ing prices gedhe kanggo mbantu Creative. Kabeh Long Steel Handle Snow Rake sing kualitas dijamin. We are China Asal pabrik saka Snow Rake kanggo Roof Cleaning. Yen sampeyan duwe pitakonan, please aran gratis kanggo hubungi kita.


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !