Garden transplanting Long Nangani Post Lubuk Digger

Short Description:

Basic Info Model No.: PHD1 Head Material: Carbon Steel Specification: Medium Application: Garden Shovel, Farming Shovel, Other Handle Material: Steel Shape: Sharp Spade Function: Multifunctional Folded: Unfolded Attachment: Attachment Customized: Customized Color: Other Overall Length: 150cm Handle: Wood Or Steel Additional Info Packaging: 5pcs/bag Productivity: 100000pcs per month Brand: Richina Transport...


Detail produk

Tags Product

Info dhasar

Model No .:  PHD1

Lowongan Material:  Carbon Steel

Keterangan:  Sedheng

Aplikasi:  Garden Sekop, Farming Sekop, Other

Nangani Material:  steel

Bentuk:  Sharp Spade

Fungsi:  multifunctional

Lempitan:  binuka

Lampiran:  Lampiran

Selaras:  Selaras

Warna:  liyane

Sakabèhé Length:  150cm

Nangani:  Kayu Utawa Steel

Info tambahan

Packaging:  5pcs / tas

Produktivitas:  100000pcs saben sasi

Brand:  Richina

Transportasi:  Samudra, Air

Panggonan Asal:  China

Sumber Kabisan:  100000pcs saben sasi

Certificate:  FSC

Kode HS:  8201100010

Port:  Tianjin

Description Product

The Post Lubuk Digger Heads nyedhiyani kekuatan maksimal kanggo aplikasi ngeduk industri lan komersial paling nuntut. Iki Garden cultivator saka Post Lubuk Digger karo glathi replaceable sing telung riveted kanggo yokes nglukis kanggo urip dawa. ing transplanting Post Lubuk Digger digawe saka glathi baja karbon awet sing ngasah kanggo ngeduk luwih gampang. No. 1 bahan awu utawa Ngalahake Maple lacquered saka Post Lubuk Digger sing Cut kothak kanggo kekuatan ditambahaké ing titik kaku paling. Ngalahake sing pindho bolted kanggo yokes kanggo urip dawa. Yokes lan glathi dicet karo paling apik ing teknologi lukisan elektrostatik.

Post Lubuk Digger 1


Apa milih kita?

pabrik 1.Experieced:

  • Paling buruh kita karo luwih saka 10 taun pengalaman apa.
  • We kudu mesin dhuwur-tech otomatis nggawe produksi luwih efisien.
  • We kudu tim kontrol kualitas kuwat kanggo mriksa lan kualitas produksi test saben dina.
  • We kudu tim layanan sawise kuwat kanggo nyedhiyani layanan profesional kanggo sampeyan.

2 . competitive price

  • Kita tansah nyoba kanggo kita pelanggan nyimpen dhuwit ing kabeh cara, kita tansah kaya nggarap customer ing syarat-syarat dawa, supaya kita nyedhiyani rega paling apik kanggo customer kita lan kita cumadhang kanggo nemokake solusi kanggo nyimpen dhuwit kanggo customer kita.

3 . Kontrol Quanlity professinal

  • Pabrik duwe professinal testing Lab lan kontrol kualitas peope, bisa nggawe manawa produk ketemu requirement customer kang

4.OEM lan Potongan Ditampa

  • We kudu professinal R & tim D darmabakti ing ngrancang lan ngembangaken produk anyar, kita bisa ngatur proudcts Panjenengan accoring sarat utawa mbantu desain produk Bintang unik kanggo nggawe produk differetiate kanggo wong ing pasar.

5. layang Fast lan rega kapal competitive

  • We kudu kerjasama long term karo sawetara forwarders amba kaya DHL, UPS, supaya kita bisa nemokake solusi sing luwih apik kanggo mbantu nyimpen biaya kapal lan ing wektu pangiriman

6. layanan sawise kuwat

  • sales kita lan sawise layanan wong kabeh ngerti produk banget uga, padha bisa menehi saran banget cepet lan nyedhiyani sampeyan karo layanan professinal.

Carane supaya

Nggolek becik Post Lubuk Digger Produsen & Supplier? We kudu pilihan saka sudhut ing prices gedhe kanggo mbantu Creative. Kabeh Nangani Kayu transplanting Digger kualitas dijamin. We are China Asal pabrik saka Garden transplanting Digger. Yen sampeyan duwe pitakonan, please aran gratis kanggo hubungi kita.


  • Previous:
  • Next:

  • 

    sletter anyar

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

    kontak kita

    • +86 311 86956206
    • 351 Youyi Bei Street, Shijiazhuang China, 050051.
    • jasonz@richina-corp.com
    • sns04
    • sns05
    • sns01
    • sns02
    • sns03