Piranti Snow Sekop Best for sale

Short Description:

Basic Info Model No.: H350 Head Material: Plastic Specification: Medium Application: Garden Shovel, Snow Shovel, Farming Shovel Handle Material: Steel Shape: Square Shovel Function: Multifunctional Folded: Unfolded Attachment: Attachment Customized: Customized Color: Other Head Size: 367*445mm Overall Length: 1300mm Additional Info Packaging: 12pcs/ctn Productivity: 3000000pcs per month Brand: RHE Transportation: Ocean,Land,Air Place of Origin: China Supply Ability: 300000pcs per mon...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Info dhasar

    Model No .:  H350

    Lowongan Material:  Plastik

    Keterangan:  Sedheng

    Aplikasi:  Garden Sekop, Snow Sekop, Farming Sekop

    Nangani Material:  steel

    Bentuk:  Square Sekop

    Fungsi:  multifunctional

    Lempitan:  binuka

    Lampiran:  Lampiran

    Selaras:  Selaras

    Warna:  liyane

    Size Kepala:  367 * 445mm

    Sakabèhé Length:  1300mm

    Info tambahan

    Packaging:  12pcs / CTN

    Produktivitas:  3000000pcs saben sasi

    Brand:  RHE

    Transportasi:  Samudra, Land, Air

    Panggonan Asal:  China

    Sumber Kabisan:  300000pcs saben sasi

    Kode HS:  87168000

    Port:  Ningbo, Shanghai

    Description Product

    Iki Best Snow Sekop wis gedhe , kegedhen D-Grip Ngalahake ngidini kanggo siji utawa loro tangan shoveling malah nalika ngagem gloves.The Best Snow Sekop wis batang baja kuwat accommodates ngangkat lan obah saka kathah lengkap. Iku menang `t bend, break utawa degrade, nyediakake taun alangan kinerja free. The Best Snow Shvoel karo pinggiran baja pilihan duwe logam nyandhang Strip sing ngluwihi gesang agul-agul. Ing kursi pojok alon-alon menyang saluran nyetak ing agul-agul kanggo nolak mlengkung. The Best Snow Sekop alat penting kanggo mangsa.


    Piranti Snow Sekop Best, salju Pusher Sekop,

    Sakabèhé Length 1300mm

    PP agul-agul, size367 * 445mm

    Dia 30.5mm wêdakakêna tabung ditutupi baja nangani karo kantong plastik alus

    Gedhe, Nyaman D-wangun genggeman

    Blade lan nangani disambungake dening kunci sworo seru

    Werna bisa selaras

    Best Snow Sekop

     

    Apa milih kita?

    pabrik 1.Experieced:

    • Paling buruh kita karo luwih saka 10 taun pengalaman apa.
    • We kudu mesin dhuwur-tech otomatis nggawe produksi luwih efisien.
    • We kudu tim kontrol kualitas kuwat kanggo mriksa lan kualitas produksi test saben dina.
    • We kudu tim layanan sawise kuwat kanggo nyedhiyani layanan profesional kanggo sampeyan.

    2 . competitive price

    • Kita tansah nyoba kanggo kita pelanggan nyimpen dhuwit ing kabeh cara, kita tansah kaya nggarap customer ing syarat-syarat dawa, supaya kita nyedhiyani rega paling apik kanggo customer kita lan kita cumadhang kanggo nemokake solusi kanggo nyimpen dhuwit kanggo customer kita.

    3 . Kontrol Quanlity professinal

    • Pabrik duwe professinal testing Lab lan kontrol kualitas peope, bisa nggawe manawa produk ketemu requirement customer kang

    4.OEM lan Potongan Ditampa

    • We kudu professinal R & tim D darmabakti ing ngrancang lan ngembangaken produk anyar, kita bisa ngatur proudcts Panjenengan accoring sarat utawa mbantu desain produk Bintang unik kanggo nggawe produk differetiate kanggo wong ing pasar.

    5. layang Fast lan rega kapal competitive

    • We kudu kerjasama long term karo sawetara forwarders amba kaya DHL, UPS, supaya kita bisa nemokake solusi sing luwih apik kanggo mbantu nyimpen biaya kapal lan ing wektu pangiriman

    6. layanan sawise kuwat

    • sales kita lan wong layanan kabeh ngerti produk banget uga, padha bisa menehi saran banget cepet lan nyedhiyani sampeyan karo layanan professinal, uga, kita kudu supaya ketat p

    Carane supaya

     

    Nggolek becik Snow Sekop Lowes Produsen & Supplier? We kudu pilihan saka sudhut ing prices gedhe kanggo mbantu Creative. Kabeh Snow Sekop Home Depot kualitas dijamin. We are China Asal pabrik saka Reviews Snow Sekop. Yen sampeyan duwe pitakonan, please aran gratis kanggo hubungi kita.


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !