Babagan awake dhewe

Richina-1

Adhedhasar pengalaman liwat 20 taun ', Richina wis specialized ing kabeh jinis, utamané pribadi Taman, pribadi tani, lan pribadi salju. We iku siji saka perusahaan paling profesional ing industri ing China.
Minangka profesional Produsèn, kita kudu kita desain dhewe lan fasilitas ngembangaken. OEM / ODM supaya tampi.
Kanggo mesthekake kualitas dhuwur lan konsisten produk kanggo pelanggan kita, kita ngleksanakake sistem kualitas ISO9001, lan ISO2859 kanggo pengawasan kualitas karo Team QC profesional kita.
Kita produk sing diwenehake kanggo pelanggan kabeh ndonya kayata US, Kanada, Eropa, Amerika Kidul lan Afrika. Iku kesenengan kita kanggo sumber customer kita karo produk kualitas, prices sarujuk lan layanan nimbang.



WhatsApp Online Chat !